Antena Meniu Search
x

Mesajul postat pe Instagram de Ioana, tânăra găsită moartă și dezbrăcată în București

Ioana Țîrlea, tânără de 29 de ani, de profesie medic veterinar, care a fost găsită moartă și complet dezbrăcată lângă blocul în care locuia, în București, a postat un mesaj ciudat pe Instagram, cu câteva luni înainte să își pună capăt zilelor.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.10.2019, 15:25

Ioana Țîrlea, tânără de 29 de ani, de profesie medic veterinar, care a fost găsită moartă și complet dezbrăcată lângă blocul în care locuia, în București, a postat un mesaj ciudat pe Instagram, cu câteva luni înainte să își pună capăt zilelor.

Pasionată de călătorii și mare iubitoare de animale, Ioana Țîrlea suferea, în ultima perioadă, de depresie, din cauza faptului că nu își găsea un loc de muncă.

Tânăra locuia cu chirie la etajul 6 al unui bloc situat pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a aruncat în gol de la etaj, complet dezbrăcată.

Într-una din postările sale de pe Instagram, Ioana Țîrlea a publicat un mesaj ciudat, intitulat 'Cele 10 credințe irațională, după Albert Ellis'.

Pe acelaşi subiect

'Credințe de rangul întîi: 1. Trebuie să fiți iubit și aprobat în toate, totdeauna, de toată lumea. 2. Trebuie să aveți talent și să fiți în stare să reușiți în orice activitate importantă. 3. Viața este o catastrofă dacă lucrurile nu merg așa cum vreți dumneavoastră.

Ioana Țîrlea avea 29 de ani și era medic veterinar, însă suferea de depresie

Credințe de rangul al doilea: 4. Cei care vă fac rău sunt detestabili și trebuie condamnați. 5. Dacă există ceva neliniștitor, sînteți preocupat și bulversat de acel lucru. 6. Trebuie să găsiți soluții pentru a vă face viața mai bună. 7. Nefericirea interioară și emoțională provine din presiunile exterioare, iar dumneavoastră aveți puține posibilități de a vă controla sentimentele și de a scăpa de ostilitate și depresie.

8. Este mai ușor să evitați înfruntarea dificultăților vieții decât să întreprindeți activități mai profitabile pentru stăpânirea de sine. 9. Trecutul dumneavoastră are o importanță capitală și, pentru că ceva anume v-a influențat cîndva viața, trebuie să vă guverneze în continuare sentimentele și comportamentele. 10. Puteți să ajungeți la fericire din inerție, prin inactivitate sau făcîndu-vă o plăcere pasivă și fără a vă angaja personal', se arată în postarea tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mesajul postat pe Instagram de Ioana, tânăra găsită moartă și dezbrăcată în București