Antena Meniu Search
x

Mesaje false în numele ANAF: "Nu le deschideți! Nu accesați documentele anexate sau link-urile din conținut"

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atenţionează cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt informați despre „discrepanțe în evidența fiscală”.

De Redactia Observator la 16.11.2022, 13:57
Vezi și

Potrivit unui comunicat al ANAF, mesajului îi este anexat un document, „evidența fiscală”. Specialiștii ANAF sfătuiesc contribuabilii să nu deschidă acest document.

Se trimit mesaje false în numele ANAF

"ANAF atenționează asupra unei noi campanii de mesaje false, transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt informați despre ”discrepanțe în evidența fiscală”. Mesajului îi este anexat un document, ”evidența fiscală”, pe care vă sfătuim să nu îl deschideți!

Pe acelaşi subiect

Reiterăm următoarele:

- nu deschideți aceste emailuri

- nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut

- nu transmiteți bani către conturile menționate!", se mai arată în comunicatul celor de la ANAF.

Conform documentelui, Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția. De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la call center-ul ANAF 0314039160.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mesaje false în numele ANAF: "Nu le deschideți! Nu accesați documentele anexate sau link-urile din conținut"