Antena Meniu Search
x

Mesaje cutremurătoare după moartea lui Rudi, românul strivit de stânci înfăşurat în paraşută, în Alpii italieni

Mesaje cutremurătoare curg pe Facebook, după moartea lui Rudi, românul strivit de stânci înfăşurat în paraşută, în Alpii italieni. Bărbatul de 40 de ani practica base jumping şi sărise de pe vârful Becco dell’Aquila, alături de mai mulţi prieteni din România.

Mesaje cutremurătoare curg pe Facebook, după moartea lui Rudi, românul strivit de stânci înfăşurat în paraşută, în Alpii italieni. Bărbatul de 40 de ani practica base jumping şi sărise de pe vârful Becco dell’Aquila, alături de mai mulţi prieteni din România.

Tragicul accident a avut loc sîmbătă după-amiază, în provincia Trentino. Rudolf Ivan Popescu, Rudi, cum îl cunoşteau cei apropiaţi, a sărit alături de un prieten, la puţină vreme după ce alţi doi români făcuseră saltul. 

Paraşuta lui Rudi a avut un nod şi s-a desfăcut parţial, s-a înfăşurat în jurul lui şi astfel acesta a căzut în gol 150 de metri, zdrobindu-se de stânci. Un elicopter a recuperat trupul românului şi l-a coborât apoi de pe munte.

"Păi așa mă uriașule, ai vrut tu musai să schimbi aripa?!? "Sa fie bine", acolo unde ești." , a scris Adina pe pagina de Facebook a lui Rudi.

Pe acelaşi subiect

Rudi a lăsat în urmă zeci de prieteni sfâşiaţi de durere

Rudi practica base jumping, un sport în care plonjezi de pe stânci uriaşe în gol şi aterizezi ajutat de paraşută. Era totodată un foarte bun paraşutist, alpinist, inclusiv alpinist utilitar, şi în general un mare pasionat şi cunoscător de sporturi extreme.

Poate cel mai emoţionant mesaj a fost postat de Silviu: "ba uriasule eu nu am amintiri fara tine ba...cum sa pleci asa ba? .... eu apendicul cui mai sunt de-acuma? urla sufletul in mine :( te iubesc Rudi si imi pare atat de rau ca nu am fost pentru tine nici 10% din cat ai fost tu pentru mine!  zbor lin iti ureaza toata lumea de aici de jos, dar ce sa faci tu cu un zbor lin, nebunule? daca ai invatat un drac impielitat ca mine sa zboare, o sa avem ingeri care fac acrobatii in cer de asta sunt convins! sunt atatea de zis si atat de putin conteaza acum... gaseste-ti timp printre lectiile de zbor cu ingerii sa ne veghezi..."

Si Cristian a lăsat un gând de despărţire de prietenul lui: "Zboară sus si lin Rudi Ivan! Azi a fost ziua in care ceva a mers prost. Dar ce te-ai mai distrat până azi... Odihneste-te in pace! Imi vor lipsi aventurile tale!"

Sunt sute de astfel de mesaje pe pagina de Facebook a lui Rudi, un om incredibil de iubit şi de respectat de cei care l-au cunoscut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Mesaje cutremurătoare după moartea lui Rudi, românul strivit de stânci înfăşurat în paraşută, în Alpii italieni