Antena Meniu Search
x

Video Mesajul lui Dr. Alban pentru români: Vaccinaţi-vă!

Cunoscutul cântăreț de muzică disco Dr.Alban, venit în vizită în ţara noatră, a transmis un mesaj pentru populaţie, îndemnând cetăţenii să se vaccineze.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 16:52

Vezi și

"Aceasta este medicina, nu este o glumă. Antibioticele sunt medicină, Paracetamolul este medicină. Vaccinul este medicină. Aşadar, care este problema? Vaccinaţi-vă", a fost mesajul transmis de cunoscutul cântăreţ, atunci când a fost invitat în redacţia Observator.

S-a îndrăgostit de ospitalitatea românilor, dar şi de frumuseţea româncelor. Doctor Alban, medicul stomatolog care s-a apucat de muzică ca să îşi poată plăti studiile, a ajuns cunoscut în toată lumea datorită cântecelor lui, un mix de electronic, pop, reggae şi dance.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Îndemn pentru vaccinare

Cunoscutul cântăreț de muzică disco Dr.Alban s-a obișnuit cu țara noastră, asemenea altor mari artiști pentru care România a devenit a doua casă. Recent, Dr. Alban a terminat filmările la videoclipul piesei "Moving On", care s-au desfășurat la Wonderland, în Cluj-Napoca. Piesa este una premonitorie, pentru că artistul suedez de origine nigeriană a compus-o chiar înainte de despărțirea de iubita sa, Katrine.

Dr. Alban este un personaj extrem de familiarizat cu țara noastră. Dincolo de hiturile "Hello Africa", "It's My Life", "No Coke", "One Love" sau "Sing Hallelujah", difuzate constant de posturile de radio apărute imediat după 1990, Alban Uzoma Nwapa, pe numele său adevărat, ne vizitează țara de trei patru ori, anual. Dincolo de timpul petrecut în afara scenei, vedeta care în anul 1994 a făcut publicul românesc să se calce în picioare la concertul desfășurat la Sala Palatului este de meserie medic dentist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Mesajul lui Dr. Alban pentru români: Vaccinaţi-vă!