Antena Meniu Search
x

Microbuz cu pasageri, răsturnat pe un drum din Sibiu! Accidentul a fost provocat de un biciclist. IMAGINI DRAMATICE

Un microbuz în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în afara şoselei, pe DN7, la Tălmaciu, în judeţul Sibiu. Din primele informaţii, accidentul a fost provocat de un biciclist neatent.

Un microbuz în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în afara şoselei, pe DN7, la Tălmaciu, în judeţul Sibiu. Din primele informaţii, accidentul a fost provocat de un biciclist neatent.

În microbuz se afla şoferul şi alţi doi pasageri. Microbuzul s-a răsturnat din cauza unui biciclist care a fost acroşat şi s-a răsturnat şi el, fiind rănit, menţionează sursa citată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vinovat de producerea accidentului este biciclistul care a încercat să traverseze drumul naţional, fără să se asigure. Biciclistul a fost transportat la spital.

La locul accidentului intervine un echipaj SMURD. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Microbuz cu pasageri, răsturnat pe un drum din Sibiu! Accidentul a fost provocat de un biciclist. IMAGINI DRAMATICE