Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Microbuz şcolar cu 16 elevi la bord din Buzău, condus de un şofer beat mort. Alcoolemia record a celui care ducea copiii la şcoală

Microbuz şcolar cu 16 elevi la bord din Buzău, condus de un şofer beat mort. Alcoolemia record a celui care ducea copiii la şcoală

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 14:14

Un microbuz şcolar cu 16 elevi la bord a fost condus de un şofer beat mort la Buzău. Alcoolemia celui care ducea copiii la şcoală este una record, fiind descoperită la un control de rutină al poliţiştilor.

Şoferul unui microbuz şcolar din localitatea Ghergheasa, judeţul Buzău, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta către casă 16 elevi, având o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Microbuzul şcolar a fost oprit în trafic, în afara localităţii Ghergheasa, de către poliţiştii rutieri pentru un control de rutină.

Articolul continuă după reclamă

Testat cu aparatul etilotest rezultatul a indicat o concentraţie alcoolică de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, bărbatul de 40 de ani a fost imediat coborât de la volan şi transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe lângă dosarul penal întocmit pentru conducere sub influenţa alcoolului, bărbatul a primit şi o amendă şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

De asemenea, potrivit părimarului comunei Ghergheasa, bărbatul care până acum nu a creat niciun fel de probleme va fi concediat pentru inconştienţa de care a dat dovadă punându-i în pericol pe elevi.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Microbuz şcolar cu 16 elevi la bord din Buzău, condus de un şofer beat mort. Alcoolemia record a celui care ducea copiii la şcoală