Video

Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit. A opta zi de căutări pentru zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari

De Veronica Micu.
Publicat: 16.01.2021, 12:49.
Actualizat: 16.01.2021, 13:48

A trecut o săptămână de la dispariţia lui Sebastian, băieţel de 7 ani din localitatea Vânători, judeţul Arad, iar acesta este în continuare de negăsit. Poza băiatului a fost distribuită în toată ţara, în speranţa că acesta ar putea fi găsit mai repede.

Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit. A opta zi de căutări pentru zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari și voluntari participă astăzi cu mai multe mașini la acțiunea de căutarea lui Sebastian, copilul de 7 ani care a dispărut sâmbăta trecută de acasă.

Potrivit autorităților, la acțiune iau parte 16 polițiști cu cinci autoturisme, șase jandarmi cu două mașini, 20 de voluntari cu cinci mașini de teren și 12 pompieri cu trei autoturisme de teren.

Sebastian a dispărut fără urmă, la Arad

Căutările băiatului au început sâmbăta trecută.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Zilele trecute, copilul a fost căutat de zeci de persoane cu mașini de teren, autoșenilate, bărci și drone. Conform polițiștilor, băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.