Antena Meniu Search
x

Video Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit. A opta zi de căutări pentru zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari

A trecut o săptămână de la dispariţia lui Sebastian, băieţel de 7 ani din localitatea Vânători, judeţul Arad, iar acesta este în continuare de negăsit. Poza băiatului a fost distribuită în toată ţara, în speranţa că acesta ar putea fi găsit mai repede.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.01.2021, 13:48

Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit. A opta zi de căutări pentru zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari
  • A 8-a zi de căutări pentru Sebastian, copilul de 7 ani dispărut la Arad.
  • Zero indicii despre ce s-a întâmplat cu băiatul.

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari și voluntari participă astăzi cu mai multe mașini la acțiunea de căutarea lui Sebastian, copilul de 7 ani care a dispărut sâmbăta trecută de acasă.

Potrivit autorităților, la acțiune iau parte 16 polițiști cu cinci autoturisme, șase jandarmi cu două mașini, 20 de voluntari cu cinci mașini de teren și 12 pompieri cu trei autoturisme de teren.

Sebastian a dispărut fără urmă, la Arad

Căutările băiatului au început sâmbăta trecută.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Zilele trecute, copilul a fost căutat de zeci de persoane cu mașini de teren, autoșenilate, bărci și drone. Conform polițiștilor, băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit. A opta zi de căutări pentru zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari