Antena Meniu Search
x

Migranţi prinşi intrând ilegal în România pentru a ajunge într-un stat dezvoltat din vestul Europei

Poliţiştii români de frontieră din Jimbolia au prins patru migranţi care au pătruns ilegal în România pentru a ajunge într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.03.2021, 15:00

Migranţii care au intrat ilegal în România sunt cercetaţi penal
Poliţiştii români de frontieră au prins patru migranţi care au intrat ilegal din Serbia în România - Poliţia Frontieră
  • Patru migranţi au intrat ilegal în România, din Serbia.

Incidentul s-a produs luni seara, când poliţiştii români de frontieră au oprit o maşină în trafic, pe drumul dintre Jimbolia şi Timişoara.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, maşina era condusă de un şofer român, iar în ea se aflau patru migranţi de origine afro-asiatică.

Migranţii au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, unde cercetările au dezvăluit că este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, şi un adolescent de 15 ani, toţi din Bangladesh.

Migranţii au pătruns ilegal în România din Serbia

S-a stabilit că cei patru au pătruns în mod ilegal în România, pe la frontiera verde cu Serbia, şi intenţionau să ajungă într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Cei patru migranţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. De asemenea, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră "recomandă cetăţenilor să nu transporte persoane necunoscute în apropierea sau spre frontiera de stat, iar în situaţia în care le sunt solicitate astfel de servicii de transport, să anunţe echipajele Poliţiei de Frontieră, apelând numărul de telefon care funcţionează non-stop (021.9590)".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Migranţi prinşi intrând ilegal în România pentru a ajunge într-un stat dezvoltat din vestul Europei