Antena Meniu Search
x

Miki Lupu, criminalul feroce din Botoşani, aproape că şi-a omorât în bătaie colegul de celulă (Video)

Mădălin Miki Lupu, criminalul feroce condamnat pe viaţă după ce a ucis patru oameni, și-a snopit în bătaie un coleg de celulă cu o bară de metal.  S-a întâmplat la Penitenciarul din Galaţi, acolo unde tânărul de 27 de ani a fost transferat după ce și-a incendat celula de la Penitenciarul Gherla.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.02.2020, 12:45

Miki Mădălin Lupu și-a snopit în bătaie un coleg de celulă cu o bară de metal
Miki Lupu, criminalul feroce din Botoşani, aproape că şi-a omorât în bătaie colegul de celulă

Mădălin Miki Lupu, criminalul feroce condamnat pe viaţă după ce a ucis patru oameni, și-a snopit în bătaie un coleg de celulă cu o bară de metal.  S-a întâmplat la Penitenciarul din Galaţi, acolo unde tânărul de 27 de ani a fost transferat după ce și-a incendat celula de la Penitenciarul Gherla.

Agresiunea a avut loc sâmbătă, iar deținutul bătut crunt de Miki se zbate între viață și moarte. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul agresat, care la sfârşitul lunii ianuarie şi-a înjunghiat un coleg de celulă, a ajuns în stare extrem de gravă la spital, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire.

Mădălin Lupu a ucis două femei, ca să aibă bani pentru ziua de naștere 

Anul trecut, în noiembrie, Mădălin Miki Lupu a pus la cale o evadare ca în filme.

A început să sape din celulă un tunel spre libertate, ascuns după un frigider. A reuşit să străpungă 33 de centimetri din zid, fără să fie auzit. Mai avea un rând de cărămidă până la ghena de gunoi din interiorul clădirii de detenţie - prima lui poartă spre evadare. 

Ghena interioară este legată de alta exterioară, printr-un burlan prin care deţinutul s-ar fi putut strecura uşor, până în curtea închisorii. Intenţia lui era să ajungă la Biserica penitenciarului, apoi să se ascundă în clădirea dezafectată a fabricii de mobilă.

De acolo mai avea un singur obstacol. 

Doar un zid de caramida îl mai despărţea pe deţinut de libertate. Zidul are însă 6 metri înălţine, sârmă ghimpată şi este supravegheat zi şi noapte. E foarte greu de crezut că barbatul ar fi reuşit să treacă de el neobservat.

A luat viaţa unei femei pentru 90 de lei

Planul i-a fost dejucat de doi colegi de celulă care au descoperit tunelul şi au alertat gardienii, chiar în momentul în care Miki era transportat cu o autospecială în afara închisorii.

Mădălin Miki Lupu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în martie 2018. În vara lui 2017 a ucis două femei pentru bani. Uneia dintre ele i-a luat viaţa pentru 90 de lei, ca să-şi facă un cadou de ziua lui. Tânărul are şapte clase şi a mai fost închis cinci ani pentru viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Miki Lupu, criminalul feroce din Botoşani, aproape că şi-a omorât în bătaie colegul de celulă (Video)