Antena Meniu Search
x

Militarul care a abuzat pe stradă o fetiţă de 13 ani a fost reţinut pentru 24 de ore (Video)

Militarul dus la Poliţie pentru audieri după ce ar fi abuzat o copilă de 13 ani pe stradă a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus Tribunalului Militar pentru arestare preventivă de 30 zile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.06.2019, 11:56

Militarul care a abuzat pe stradă o fetiţă de 13 ani a fost reţinut pentru 24 de ore (Video) Vezi și

Militarul dus la Poliţie pentru audieri după ce ar fi abuzat o copilă de 13 ani pe stradă a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus Tribunalului Militar pentru arestare preventivă de 30 zile.

Militarul, încadrat la UM 01348 București, era detașat la UM 01295 București și a fost declarat apt pentru serviciul militar la toate testările psihologice susținute în calitate de militar profesionist, ultima testare fiind efectuată în luna noiembrie 2018.

Militarul care a abuzat pe stradă o fetiţă de 13 ani a fost reţinut pentru 24 de ore

Procurorii Parchetului Militar București au dispus, în această dimineața, reținerea, pentru 24 de ore, a unui caporal din cadrul M.Ap.N. pentru o infracțiune de agresiune sexuală produsă vineri, 14 iunie, în Capitală. Caporalul va fi prezentat Tribunalului Militar București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

El ar fi declarat la audieri că doar a luat-o pe fetiţă în braţe şi a pupat-o.

Unitatea militară în care este încadrat va dispune măsurile legale prevăzute de Legea nr 384/2006 privind statutul soldaților și gradaților profesioniști, respectiv suspendarea din funcție, situație în care cel în cauză nu beneficiază de niciun drept de la Ministerul Apărării Naționale.

Conform legii menționate, în situația în care, în urma trimiterii în judecată, va fi condamnat prin hotărâre judecătorească definitivă, mililtarul  va fi trecut în rezervă  începând cu data suspendării din funcție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Militarul care a abuzat pe stradă o fetiţă de 13 ani a fost reţinut pentru 24 de ore (Video)