Antena Meniu Search
x

Minciuni cusute cu aţă albă, pentru a ascunde că şi-a sugrumat şi ucis în bătaie soţia. Bărbat din Constanţa, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din Constanţa a fost arestat preventiv după ce şi-a ucis soţia, pe care a sugrumat-o şi a lovit-o cu pumnul în figură. El a încercat să păcălească anchetatorii şi a inventat alte moduri în care victima s-ar fi rănit.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 16:44

Bărbatul din Constanţa a fost arestat preventiv
Bărbatul din Constanţa a fost arestat preventiv - Shutterstock

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, miercuri, că procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat de 79 de ani pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie sub forma infracţiunii de omor. 

Explicaţiile inventate de bărbatul care şi-a ucis soţia

“În dimineaţa zilei 23 august 2022, în jurul orelor 04.00-05.00, în locuinţa familiei din municipiul Constanţa, în cursul unui conflict conjugal, inculpatul a ucis-o pe soţia sa, M.S., în vârstă de 79 de ani, pe care a sugrumat-o şi a lovit-o în mod repetat cu pumnul în figură, astfel că i-a provocat leziuni grave craniene şi cervicale incompatibile cu viaţa”, se arată în comunicatul citat de news.ro.

Sursa citată menţionează că bărbatul a povestit iniţial anchetatorilor că soţia sa s-ar fi lovit singură peste faţă sau că a căzut din pat. 

“În cursul investigaţiilor inculpatul a încercat să inducă în eroare organele de urmărire penală, invocând că victima s-ar fi lovit singură cu pumnii peste faţă sau că a căzut din pat ori cu gâtul pe spătarul unui scaun. După ce el însuşi a sunat la 112 şi a anunţat că soţia sa nu se simte bine, când personalul ambulanţei a constatat existenţa de numeroase leziuni de violenţă în zona extremităţii cefalice a victimei, inculpatul a oferit explicaţii incoerente şi puerile, încercând să fie exonerat de răspundere penală pentru prezumtiva faptă de violenţă în familie”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, după care a fost prezentat Tribunalului Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Minciuni cusute cu aţă albă, pentru a ascunde că şi-a sugrumat şi ucis în bătaie soţia. Bărbat din Constanţa, arestat preventiv