Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minoră bătută în stradă de mai multe adolescente, la Craiova. O femeie a ajutat-o: "Animalele i-au smuls părul"

O fată de 15 ani a fost bătută de mai multe fete, în Craiova. Deşi bătaia a avut loc în văzul tuturor, nimeni nu s-a sinchisit să intervină. O doamnă a văzut totul, a ajutat-o pe tânără după ce fata a reuşit să fugă şi a stat cu ea să o liniştească.

de Cristian Ionescu

la 08.03.2020 , 12:07

Minoră bătută pe stradă O adolescentă a fost bătută pe stradă şi nimeni nu a intervenit - Observator.tv - Facebook Mona Irina Dragan
  • O adolescentă de 15 ani a fost bătuta la Craiova, de mai multe fete.
  • O femeie a povestit totul pe Facebook.

O fată de 15 ani a fost bătută de mai multe fete, în Craiova. Deşi bătaia a avut loc în văzul tuturor, nimeni nu s-a sinchisit să intervină. O doamnă a văzut totul, a ajutat-o pe tânără după ce fata a reuşit să fugă şi a stat cu ea să o liniştească.

La plecarea fetei, femeia a observat că rămăsese cu părul fetei în mână, constatând abia atunci cât de rău fusese agresată minora. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Minora era bătută, iar lumea striga să-i dea mai tare

Articolul continuă după reclamă

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizati de o fată de 15 ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona unui centru comercial din centrul Craiovei, a fost agresata de mai multe fete.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat o minoră în varsta de 12 ani, din Segarcea, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu persoana vătămată, ar fi pornit altercaţia, în urma căreia tânăra de 15 ani a fost agresată fizic. Minora de 12 ani ar fi fost însoţită de mai multe prietene de vârste apropiate cu ea", informează IPJ Dolj. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

"Nu fiţi indiferenţi!" - apelul femeii care a stat cu fata

"Scena pe care am povestit-o s-a întâmplat ziua în amiaza mare, în centrul orașului. Nimeni nu a intervenit. Nimeni nu a încercat să vadă despre ce este vorba. Fiți implicați și solidari în lupta împotriva bullyingului. Nu ignorați astfel de scene deoarece prin asta vă faceți și voi vinovați! Astăzi am asistat la ceva barbabric, inuman, oribil. Am ajuns acasă și primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost să îmi pun gândurile în ordine pentru a putea împărtăși episodul de sălbăticiune la care am fost martoră", povesteşte femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Minoră bătută în stradă de mai multe adolescente, la Craiova. O femeie a ajutat-o: "Animalele i-au smuls părul"