Antena Meniu Search
x

Minune înainte de sărbătoarea Sfântei Maria: O icoană cu Fecioara a rămas intactă, deşi întreaga casă a fost mistuită de foc, la Botoşani

Minune dumnezeiască chiar înainte de sărbătoarea Sfintei Maria. Asta spun oamenii, după ce o icoană cu Fecioara Maria şi Pruncul Iisus a rămas aproape intactă, deşi casa în care se afla a fost mistuită complet de foc.

de Redactia Observator

la 14.08.2022, 09:04

Incidentul a avut loc în localitatea Coştiugeni din comuna Albeşti. Iar din fericire, bătrâna de 87 de ani, care locuia acolo, nu se afla acasă în momentul acela.

O icoană a scăpat intactă din flăcări

"Când a izbucnit incendiul, proprietara, în vârstă de 87 de ani, nu era în casă. Alarma a fost dată de un nepot, care locuieşte în aceeaşi gospodărie. La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Albeşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că locuinţa ardea ca o torţă şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte două anexe din gospodărie", au precizat oficialii ISU.

Citește și: Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica

Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată. Într-o postare pe Facebook, ISU Botoşani precizează că icoana a fost găsită de pompieri după ce au stins incendiul. "O icoană cu Sfânta Fecioara Maria şi Pruncul Iisus a rămas aproape intactă după ce focul a mistuit totul în jur. Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Sfintei Maria, să o privim ca un semn că toate problemele pot fi depăşite şi să sperăm că bunica Elena din satul Coştiugeni...cu ajutorul semenilor, va reuşi să depăşească acest moment dificil", au transmis reprezentanţii ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Minune înainte de sărbătoarea Sfântei Maria: O icoană cu Fecioara a rămas intactă, deşi întreaga casă a fost mistuită de foc, la Botoşani