Antena Meniu Search
x

Video Minune într-o biserică din Sibiu, după ce icoana Maicii Domnului a început să lăcrimeze mir. Credincioşii, uimiţi: "Am simţit chemarea ei şi am ajuns aici"

O biserică din Sibiu a devenit loc de pelerinaj, după ce credincioşii au aflat că o icoană de acolo a început să lăcrimeze. Minunea ar fi avut loc după slujba sfântului maslu, când în biserică se aflau doar câţiva oameni care făceau curăţenie. Cu toţii au fost uluiţi să vadă cum din icoana Maicii Domunului curge mir sub formă de lacrimi. Vestea s-a răspândit repede, iar oamenii au venit să se roage la icoană. 

de Andrei Naiţă

la 07.10.2022, 08:38

Vezi și

Icoana Maicii Domnului Portărița a fost adusă la Biserica Iacob Romanul din Sibiu de la o mânăstire de pe muntele Athos. În urmă cu două seri, câţiva credincioşi au rămas uimiţi când au văzut că din ochiul drept al Maicii Domnului izvorăşte mir. 

Cătălin Dumitrean, preot: O minune aseară care s-a întâmplat în biserica Adrealului. Lacrimile fiind sub sticlă, pe icoană, sticla fiind securizată. A doua oară când se întâmplă această minune, pentru că în urmă cu ceva timp, icoana aceasta a consemnat încă o asemenea minune a izvorării de mir.

Vestea s-a răspândit cu repeziciune printre credincioşi, care au început sa vină în număr mare să se închine la icoana despre care cred că are puteri tămăduitoare. 

Biserica Iacob Romanul este renumită pentru icoanele făcătoare de minuni.  În 2019, chiar înainte de Pandemie, dintr-o  altă icoană, cea a Maicii Domnului Îndrumatoarea, a izvorât mir.  Şi atunci sute de credincioşi au venit să  se roage şi să se închine la această icoană. 

Enoriași: Am venit din insulele Canare  ca să mergem în pelerinaj la Ierusalim, dar s-a anulat zborul şi atunci am văzut filmarea părintelui cu Măicuţa care chema cu atâta dragoste, veniţi la noi că Măicuţa vă aşteptă, şi am simţit chemarea ei şi am ajuns aici.

Enoriași: Aseară au anunţat pe grupul bisericii minunea, nu vă spun că îmi venea să mănânc pământul, am venit cu atâta bucurie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Minune într-o biserică din Sibiu, după ce icoana Maicii Domnului a început să lăcrimeze mir. Credincioşii, uimiţi: "Am simţit chemarea ei şi am ajuns aici"