Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minunea dintre ruine. O icoană a Maicii Domnului, găsită intactă după ce o casă a fost făcută scrum, în Lechinţa  

O icoană a Maicii Domnului a fost găsită aproape intactă de către pompierii care au intervenit să stingă un incendiu care a distrus o casă din judeţul Bistriţa-Năsăud. Salvatorii spun că icoana se afla într-o zonă în care focul a distrus totul în jur.

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 18:13

- ISU Bistriţa-Năsăud

Pompierii bistrițeni au găsit o icoană intactă într-o clădire care a fost distrusă de un incendiu. Salvatorii susțin că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.

Incendiul a avut loc vineri, în localitatea Lechinţa din judeţul Bistriţa-Năsăud. O casă a ars, iar flacăra deschisă a distrus mare parte din imobil. Printre ruine, salvatorii au găsit o icoană aproape intactă.

”În urma unui incendiu violent, cu flacără deschisă, ce a izbucnit ieri în localitatea Lechinţa, pompierii au găsit o icoană a Maicii Domnului, care a rămas aproape intactă, chiar dacă a fost găsită în zona focarelor. Nu este prima dată când pompierii bistriţeni se găsesc în astfel de situaţii. E ca şi cum, printre flăcări, un semn divin ne-a amintit că speranţa unui nou început nu arde niciodată”, au arătat reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Minunea dintre ruine. O icoană a Maicii Domnului, găsită intactă după ce o casă a fost făcută scrum, în Lechinţa