Antena Meniu Search
x

"Minunea tatălui meu ceresc eşti tu!" Daniel Onoriu s-a trezit din comă după 55 de zile. Primele cuvinte rostite de pilot

Campionul de raliu Daniel Onoriu s-a trezit din comă după 55 de zile. La începutul lunii decembrie, nepotul lui Gabi Luncă ajunsese în stare gravă la Spitalul Floreasca după o operaţie de micşorare a stomacului, făcută în Turcia. Vestea cea bună a fost anunţată chiar de fiica acestuia, care i-a auzit în sfârşit glasul după aproape două luni în care familia s-a rugat pentru recuperarea lui.

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 15:56

Daniel Onoriu s-a trezit din comă dupa 55 de zile
Daniel Onoriu s-a trezit din comă dupa 55 de zile - Facebook

Familia campionului de raliu Daniel Onoriu răsuflă uşurată după aproape două luni de incertitudine şi rugăciuni fierbinţi pentru viaţa bărbatului în vârstă de 43 de ani. Nepotul celebrei interprete Gabi Luncă s-a trezit din comă după 55 de zile. Acesta ajunsese la spital în stare gravă, la începutul lunii decembrie, la 10 zile după ce suferise o operaţie de micşorare a stomacului într-o clinică din Turcia. Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu se deteriora rapid, iar medicii au anunţat atunci că are nevoie de transfuzii de sânge pentru a supravieţui.

Daniel Onoriu s-a luptat pentru viaţă. Complicaţii după operaţia din Turcia

"S-a desprins o capsă de la operația din Turcia și de acolo hemoragie internă", mărturisea Rebeca Onoriu, verișoara pilotului. După ce a fost operat de medicii de la Spitalul Floreasca, acesta a rămas internat în secţia de Terapie Intensivă. Intervenţia a fost descrisă de medici drept una eficientă, dar care prezenta riscuri având în vedere starea gravă în care se afla pacientul. "Înseamnă să scoți, practic, 70% din volumul stomacului. E o operație foarte eficientă, dar care, ca orice altă operație, poate să aibă complicații", a explicat Mihai Ionescu, medic chirurgie generală.

Campionul de raliu s-a trezit din comă după 55 de zile

Pe acelaşi subiect

Vestea cea bună a fost anunţată pe reţelele de socializare chiar de fata campionului de raliu. "MINUNEA TATĂLUI MEU CERESC EŞTI TU, TATĂL MEU DE PE PĂMÂNT!!! Astăzi, cu inima plină de bucurie vreau să vă spun că după 55 de zile i-am auzit glasul tatălui meu!! Vă mulţumesc pentru interesul vostru față de tatăl meu, îmi pare rău că nu v-am putut da mai multe informaţii despre starea lui de sănătate până acum dar am aşteptat minunea Domnului în dreptul lui", a scris miercuri, pe Facebook, fiica lui Daniel Onoriu.

Primele cuvinte rostite de Daniel Onoriu

După ce s-a trezit din comă, pilotul a întrebat de câte zile e internat în spital. "A făcut Dumnezeu o minune în viața noastră și îi mulțumim Lui și tuturor celor care s-au rugat alături de noi. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Măcar că ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Pentru că deși analizele lui erau mai normale, resursele lui erau ajunse la capăt. Pregătiți-vă de ce este mai rău, ne-au spus. Și astăzi am primit vestea minunată: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?». Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine", a spus Estera Onoriu la PrimaTv.

Clinicile din Turcia sunt vizitate deseori de românii care doresc să îşi micşoreze chirurgical stomacul, printre principalele motive fiind preţul avantajos. Totuşi, rudele lui Daniel Onoriu susţin că pilotul nu avea mari probleme cu greutatea corporală.

Nu a fost prima oară când s-a aflat la un pas de moarte

Nu a fost prima oară când Daniel Onoriu a trecut pe lângă moarte. În 2006, campionul de raliu a petrecut nouă zile pe patul de spital, în comă, în urma unui accident de motocicletă. "Am zeci de operaţii, mii de ore la spital. Singurele părţi din corpul meu care au scăpat neoperate sau nejulite sunt piciorul stâng şi mâna stângă. În rest, claviculă, burtă, am operaţie din capul pieptului până în buric. Mi s-a scos splina", povestea în trecut pilotul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » "Minunea tatălui meu ceresc eşti tu!" Daniel Onoriu s-a trezit din comă după 55 de zile. Primele cuvinte rostite de pilot