Antena Meniu Search
x

Miracol după drama de la Diosig, unde o fetiţă de un an şi trei luni a murit. Mama ei, însărcinată, a ieşit din comă

Drama de la Diosig, de luni, unde o fetiţă de un an şi trei luni a murit, a fost urmată totuşid e un miracol. Mama copilei, însărcinată, a ieşit din comă.

Drama de la Diosig, de luni, unde o fetiţă de un an şi trei luni a murit, a fost urmată totuşid e un miracol. Mama copilei, însărcinată, a ieşit din comă. Mai mult, sarcina tinerei nu s-a oprit din evoluţie.

O femeie de 20 de ani, mama unei fetiţe de un an şi trei luni, însărcinată în 27 de săptămâni, a fost rănită grav luni într-un accident de circulaţie, la Diosig, în Bihor. Maşina în care se afla alături de fiica ei şi de părinţi a fost acroşată violent de o autoutilitară condusă de un tânăr de 24 de ani din Roşiori care circula cu viteză.

Femeia a fost transportată în comă la spital, iar medicii au descoperit că sarcina nu i s-a oprit şi fătul era viu. Mai mult, la o zi după accident, tânăra a ieşit din comă şi e conştientă, fără să mai fie intibuată.

Miracol pentru tânăra mamă

Pe acelaşi subiect

Faptul că fătul e viu şi medicii nu au descoperit încă vreo afecţiune e un adevăra tmiracol. Dacă starea tinerei va rămâne stabilă, ea va fi mutată pe secţia de neurologie a Spitalului din Oradea, pentru că, scrie presa locală, va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Celelalte două victime ale accidentului, un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 50 de ani, au suferit o fractură de mâna stângă, respectiv un traumatism toracic, viaţa lor nefiind pusă în pericol. Din nefericire, decesul micuţei de doar un an şi trei luni s-a produs şi din cauza faptului că nu călătorea asigurată înt-run scaun special pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Miracol după drama de la Diosig, unde o fetiţă de un an şi trei luni a murit. Mama ei, însărcinată, a ieşit din comă