Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a chemat Poliţia la Parchetul General. Susţine că a fost agresat de jurnalişti

Mircea Negulescu, audiat la Parchetul Instanţei Supreme, a chemat poliţia, susţinând că a fost agresat de jurnalişti. Ulterior, a depus plângere.

de Redactia Observator

la 22.02.2018 , 16:08

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a chemat Poliţia la Parchetul General. Susţine că a fost agresat de jurnalişti - Sursă: Hepta

Fostul procuror DNA Ploieşti Mircea Negulescu, care a fost audiat, joi, timp de peste două ore, la Parchetul instanţei supreme, a sunat la 112 şi a chemat Poliţia, susţinând că este hărţuit de către jurnalişti. Ulterior, el a depus plângere pe numele unui cameraman, susţinând că acesta l-a agresat.

La ieşirea din Parchetul General, în urma audierii sale în calitate de martor, Mircea Negulescu a avut o dispută verbală cu jurnaliştii care voiau să obţină de la acesta declaraţii.

Fostul procuror a cerut să fie lăsat să plece şi s-a certat cu jurnaliştii pe motiv că l-ar hărţui.

Articolul continuă după reclamă

”Aţi sărit pe mine. Nu dau niciun fel de declaraţie pentru că nu vreau. Vreţi să mă tâlhăriţi, nu înţeleg?”, li s-a adresat jurnaliştilor fostul procuror.

În urma incidentului, s-a întors în clădirea Parchetului General, a avut o discuţie cu jandarmii de la intrare şi apoi a sunat la 112 pentru a chema un echipaj de poliţie.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a chemat Poliţia la Parchetul General. Susţine că a fost agresat de jurnalişti