Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mirela Păiuş, cel de-al doilea medic implicat în scandalul Pantelimon, din nou în faţa procurorilor. Anchetatorii îi vor controla deviceurile în căutare de dovezi

Au fost eliberate din arestul preventiv, dar asta nu însemnă că au scăpat. În această dimineaţă, doctoriţa complice a medicului anestezist Maria Miron, s-a prezentat în faţa procurorilor pentru percheziţii informatice. Anchetatorii îi vor controla device-urile în căutarea unor eventuale dovezi. Pentru prima dată şi ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu a vorbit despre cazul de la Spitalul Pantelimon într-o conferinţă de presă. 

de Denisa Dicu

la 22.08.2024 , 14:07

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a avut o primă reacţie legată de ancheta morţilor suspecte din Spitalul Pantelimon şi a precizat că speră ca Ministerul Sănătăţii, dar şi specialiştii din domeniu să facă lumină în acest caz.

Percheziţii informatice în căutare de dovezi

Astăzi, a venit rândul celei de-a doua doctoriţe de la Spitalul Pantelimon să vină la percheziţia informatică, etapă în care procurorii descarcă din dispozitivele ei, date care ar putea deveni probe importante în dosar. Mirela Păiuş a venit, joi dimineaţa, în jurul orei 9, însoţită de avocaţii ei şi a ieşit din sediul Parchetului.

Vezi și

Avocaţii au susţinut că nu vor să facă declaraţii în acest moment cu privire la acuzaţiile aduse la adresa celor două doctoriţe de la Spitalul Pantelimon, care sunt acuzate că ar fi provocat moartea unui pacient, un bărbat de 54 de ani, prin scăderea intenţionată a dozei de nonadrenalină, o substanţă foarte importantă pentru pacienţii internaţi la secţia de Terapie Intensivă.

Maria Miron şi Mirela Păiuş au fost puse sub acuzare pentru infracţiunea de omor calificat prin premeditare, dar au fost eliberate în urmă cu câteva zile întrucât magistraţii le-au admis contestaţiile privind arestul preventiv. În prezent, cele două nu au nicio interdicţie şi ar fi cerut să intre în concediu de odihnă pentru 45 de zile.  

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Mirela Păiuş, cel de-al doilea medic implicat în scandalul Pantelimon, din nou în faţa procurorilor. Anchetatorii îi vor controla deviceurile în căutare de dovezi