Antena Meniu Search
x

Miruna şi Georgiana, două fetiţe de 9 şi 11 ani, dispărute de pe stradă din Cumpăna au fost găsite

Alertă în Cumpăna, judeţul Constanţa, după dispariţia a două fetiţe, Miruna Ioana Cioară, în vârstă de 9 ani şi Jalbă Georgiana Maria, de 11 ani. Cele două fetiţe au fost de negăsit mai multe ore, iar ultima data ele au fost văzute jucându-se pe stradă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.03.2021, 20:52

Două fetiţe au dispărut de pe o stradă din Cumpăna

UPDATE 20:45 - Cele două fetiţe au fost găsite.

UPDATE: Poliţiştii informează că efectuează căutări folosind şi câinii de urmă.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția lui CIOARĂ MIRUNA IOANA, de 9 ani, din Cumpăna. Din primele informații, minora ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu. La data dispariției, minora purta o geacă de culoare roz.

De asemenea, politistii din cadrul Postului de Politie cumpana au fost sesizati si cu privire la disparitia lui Jalbă Georgiana Maria, de 11 ani, din Cumpana. Din primele informatii, cele doua minore ar fi iesit la joaca pe strada, in jurul orei 15:30, iar pana in acest moment nu au mai revenit la domiciliu.

Din primele informaţii, vecine fiind, fetele au iesit la joaca, pe strada. La un moment dat, văzând că nu mai apare, părinţii uneia dintre ele au inceput sa-si caute fata şi s-au întâlnit cu părinţii celeilalte fete, care o căutau şi ei pe cea mică.  Momentan zeci de politisti au pornit la cautari.

Revenim cu amănunte.

Dacă aveţi informaţii despre cele două fetiţe, sau le-aţi văzut, sunaţi la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Miruna şi Georgiana, două fetiţe de 9 şi 11 ani, dispărute de pe stradă din Cumpăna au fost găsite