Antena Meniu Search
x

Video Lupta contra cronometru a pompierilor pentru salvarea tatălui şi fiului loviţi de tren, în Mehedinţi. Au fost căraţi cu tărgile prin ploaie până la ambulanţe

Accident feroviar grav, seara trecută, în Mehedinţi! Un tată și fiul său, de 10 ani, au fost loviţi de tren, chiar în tunel, când se întorceau de la pescuit. Cei doi au fost scoşi pe braţe de pompieri, care i-au cărat cu tărgile prin ploaie până la ambulanţe. 

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 19:30

Vezi și

Pompierii au dus o luptă contra cronometru pentru salvarea victimelor lovite de tren. Ca să ajungă la cei doi, tată şi fiu, pompierii au străbătut 500 de metri de tunel. Prin ploaie, i-au cărat cu tărgile până la ambulanţe.

Pompier: Am reuşit să aducem ambele victime la ambulanţe.

Nenorocirea s-a produs în tunelul Coramnic în Orşova. Tatăl şi băiatul se întorceau de la pescuit, însă ca să ajungă acasă erau nevoiţi să treacă prin tunel. Mergeau des pe acest traseu şi nu au mai fost niciodată suprinşi de tren. Acum, i-ar fi agăţat o uşă deschisă de tren. Copilul de 10 ani s-a ales cu piciorul drept rupt, iar tatăl său cu o fractură deschisă la piciorul stâng.

Pe cei doi i-ar fi agăţat o uşă deschisă de tren

Pe acelaşi subiect

Plt. adj. Liviu Mirel Petria, șef tură Detașamentul Orșova: La locul intervenţiei nu am putut să ajungem cu autospecialele şi toate materialele de prim ajutor, stabilizator, a trebuit să le ducem şi să aducem victimele cu tărgile şi accesoriile din dotare.

Mama bărbatului spune că prin tunel există un refugiu pe care se poate merge, şi că nu îşi explică cum s-a putut întâmpla accidentul.

Reporter: De unde veneau doamnă?

Mamă victimă: De la pescuit.

Reporter: Prin tunel?

Mamă victimă: Pe acolo se duc, ca să ajungă acolo.

Traficul feroviar a fost întrerupt pe tot parcursul intervenţiei dificile. Poliţia Transporturi Feroviare a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Lupta contra cronometru a pompierilor pentru salvarea tatălui şi fiului loviţi de tren, în Mehedinţi. Au fost căraţi cu tărgile prin ploaie până la ambulanţe