Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mister în jurul dispariţiei unei tinere din Bârlad. Andreea Nadia ar fi fost răpită chiar de iubitul ei (Foto)

Mister şi acuzaţii de răpire în jurul dispariţiei unei tinere de 19 ani, din Bârlad. Andreea Nadia a dispărut de acasă pe data de 12 februarie.

de Redactia Observator

la 07.03.2018 , 10:43

Mister şi acuzaţii de răpire în jurul dispariţiei unei  tinere de 19 ani, din Bârlad. Andreea Nadia a dispărut de acasă pe data de 12 februarie.

Potrivit Poliţiei, pe 12 februarie, Andreea Nadia Tantu a plecat în mod voluntar de acasă. Ultima dată, ea a fost văzută în timp ce mergea pe strada Dimitrie Cantemir, având asupra ei o sacoşă din plastic de culoare albă.

"La momentul dispariției, tânãra purta o geacã din tercot de culoare bleumarin, cu glugã cu puf de culoare roz, pantaloni bleumarin si ghete pânã la gleznã, din piele de culoare neagrã. Semnalmente: înãltime aproximativã 1,60 m, greutate aproximativ 47 de kilograme, pãr brunet, drept, lung, constitutie atleticã, ochi cãprui, prezintã o cicatrice în urma operatiei de apendicitã. În prezent, politistii desfãșoarã activitãti specifice în vederea depistãrii persoanei dispãrute. Dacã ați vãzut aceastã persoanã sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiatã unitate de poliție sau apelați 112", se arată într-un comunicat emis de IPJ Vaslui.

Articolul continuă după reclamă
Andreea Nadia Tantu a disparut de acasa pe data de 12 ianuarie

Tatăl fetei, Ioan Tantu, a declarat pentru vremeanoua.ro, că fiica sa a plecat să se întâlnească cu un băiat şi nu s-a mai întors, însă băiatul avea telefonul ei şi ulterior l-a vândut.

De asemenea, bărbatul a precizat că se teme că fiica lui a fost răpită.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Mister în jurul dispariţiei unei tinere din Bârlad. Andreea Nadia ar fi fost răpită chiar de iubitul ei (Foto)