Antena Meniu Search
x

Video Mister după moartea Raisei, copila din Dolj. Părinții au o teorie tulburătoare: "S-a găsit fetița pe unde au trecut zeci de oameni"

Apar date tulburătoare despre moartea Raisei, fetiţa dispărută şi găsită moartă într-o râpă din Dolj. Copila de doi ani şi jumătate ar fi fost ucisă de verişorul ei, un băiat de 15 ani. Este principalul suspect în acest moment. Părinţii fetiţei cred, însă, că ar fi avut un complice. Atenţie, imagini şi informaţii care pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 17:42

La doar 15 ani, verişorul Raisei este principalul suspect al poliţiştilor. În faţa lor, au dat explicaţii şi părinţii lui, dar şi fratele mai mare cu care era acasă în momentul dispariţiei fetiţei de 2 ani şi jumătate. 

Îndureraţi, părinţii Raisei s-au întors astăzi din Spania

Sunt convinşi că cel care le-a ucis fiica nu a acţionat singur şi vorbesc inclusiv despre o pistă falsă. 

Vezi și

"Au omorât-o și cât au încetat căutările cu dronele atunci au găsit punctul slab. Au căutat și acolo la stâlpul ăla s-a găsit un tricou galben. S-a pus tricoul ăla de cineva că să poată să strângă poliția cu televiziunea că să poată să o arunce pe ea", este de părere tatăl Raisei.

Pe acelaşi subiect

"I-o fi făcut ce i-o fi făcut, dar singur nu se poate aşa ceva. E complice ceva cu el. S-a găsit fetiţa pe unde au trecut zeci de oameni în căutare", crede mama Raisei.

Un mister greu de descifrat având în vedere că, la audieri, poliţiştii au colaborat greu cu suspectul, incoerent în declaraţii şi cu probleme de auz. În faţa rudelor, tânărul a negat totul. Cert este că lângă trupul Raisei, a fost găsită o fâşie de material textil. 

"Eu în ziua respectivă nu am fost acasă, eu am fost în oraș. L-am întrebat încotro a dispărut față, încotro a luat-o, și zice că nu a văzut, că i-a dat pâinea și a lăsat-o în curte și s-ar fi dus înspre animale", a declarat mama principalului suspect.

Părinţii au vorbit cu fetiţa la telefon, pentru ultima oară, cu o zi înainte de dispariţie

"Eram la Western, să le pun bani, să le trimit, că fetiţa voia piscină. Piscină şi pistol. Asta mi-a cerut ultima dată când am vorbit cu ea", a spus tatăl Raisei.

Părinţii încearcă acum să-şi recupereze băieţelul, fratele Raisei, dat în grija unui asistent maternal de către Protecţia Copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Mister după moartea Raisei, copila din Dolj. Părinții au o teorie tulburătoare: "S-a găsit fetița pe unde au trecut zeci de oameni"