Antena Meniu Search
x

Video Mister în jurul cadavrului carbonizat descoperit într-o maşină în flăcări, într-un câmp de rapiţă de lângă Bucureşti: "Aici se cam dă foc. Nu te impacientezi când vezi fum"

Descoperire macabră în mijlocul unui câmp de rapiţă din București. O maşină în flăcări ascundea în portbagaj un cadavru carbonizat. Nu se ştie dacă victima este bărbat sau femeie şi dacă a fost ucisă înainte de acest atac în stil mafiot. Maşina este înregistrată în Italia.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.05.2022, 19:26

Vezi și

Alerta s-a dat la 9 dimineaţa. Un bărbat a văzut mașina care ardea pe câmpul din apropierea casei sale, din Măgurele. A sunat imediat la 112. 

Localnici: - Am auzit sirene…

- În general aici se cam dă foc. Nu te impacientezi când vezi fum…

De fapt, maşina ar fi ars de ore bune în câmp fără ca cineva să si dea seama ce se întâmplă! Localnicii ar fi crezut că sunt incendiate gunoaie. 

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce au stins flăcările, pompierii au găsit în portbagajul mașinii un craniu uman și mai multe oase carbonizate. Au anunțat polițiștii, iar în scurt timp zona a fost împânzită de criminaliști.

Mister în jurul cadavrului carbonizat găsit într-o maşină în flăcări

Cercetările au început imediat, zona este bine limitată, polițiștii au blocat toate căile de acces si au adus caini de urmă. Au ridicat şi imaginile de pe camerele de supraveghere. 

Poliţist: Rămâneți pe loc, lângă mașină! Rămâneți pe loc, doamnă!

Maşina carbonizată nu mai avea numere de înmatriculare, cineva le-a dat jos înainte de a îi da foc. Însă, potrivit unor surse judiciare, ar fi de fabricaţie românească 2017, înregistrată în Italia. 

Dan Antonescu, specialist criminolog: Problema principală este identificarea victimei. Sunt nişte greşeli pe care le fac cei care îşi propun şi se trezesc în faţa unei fapte comise şi nu ştiu cum să-şi ascundă urmele. 

Procurori şi criminalişti înceracă acum să afle cine este este victima şi cui îi aparţinea autoturismul. Iar medicii legişti vor stabili dacă victima a fost ucisă înainte de incendiere sau a ars de vie în portbgajul maşinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mister în jurul cadavrului carbonizat descoperit într-o maşină în flăcări, într-un câmp de rapiţă de lângă Bucureşti: "Aici se cam dă foc. Nu te impacientezi când vezi fum"