Antena Meniu Search
x

Video Misteriosul caz al primarului din Beleţi-Negreşti: găsit aproape dezbrăcat în râul Argeș, după ce i-a ars primăria și a făcut accident

Un primar din Argeş a văzut prea multe filme şi le-a pus în aplicare: În ziua în care primăria i-a ars în mod misterios, a dispărut. A  fost găsit pentru că a făcut accident de maşină, dar a dispărut din nou din spital. Şi nu e tot. Seara trecută a apărut din nou îngheţat după ce a căzut în râul Argeş. A ajuns iar la spital, unde şi a dat un nume fals. Nu era băut şi nu consumase droguri, dar tot va trebui să dea explicaţii pentru faptele sale. 

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 19:34

Vezi și

Situaţie desprinsă parcă din filmele de acţiune într-o comună din Argeş. Totul a început duminică noapte cu un incendiu care a făcut scrum primăria din Beleţi-Negreşti. Mii de documente importante din arhivă şi de la contabilitate au fost mistuite de flăcări. Încă din primele minute devine clar că focul a fost pus intenţionat. 

Bogdan Olar, comandant ISU Argeș: Sunt două corpuri de clădire în care a izbucnit focul în mod concomitent, se găsesc şi materiale combustibile lichide care se află împrăştiate în zonă. 

Şi angajaţii primăriei spun că a fost vorba de o mână criminală. Culmea, motorina era a primăriei. Coincidenţă sau nu, după incendiu, Mihai Marin, primarul din localitate, dispare fără urmă. Nu a mai răspuns nimănui la telefon şi nu a a mai ajuns nici acasă, nici la primărie. O noapte mai târziu, edilul este găsit la 140 de kilometri de comuna lui, după ce a făcut accident cu maşina de serviciu pe Valea Jiului.

Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: Într-o curbă la dreapta, ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton de pe marginea carosabilului. 

Pe acelaşi subiect

Primarul din Beleţi-Negreşti a refuzat internarea, deși avea clavicula ruptă

Primarul este dus la spital, dar nici aici nu stă prea mult. După patru ore, dispare din nou, cu clavicula ruptă.

Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt Târgu Jiu: Medicii i-au recomandat să rămână internat, însă pacientul a refuzat internarea. Acest lucru a fost consemnat în fişa UPU, pentru care bărbatul a şi semnat şi şi-a asumat riscurile refuzului internării.

Găsit aproape dezbrăcat în râul Argeș

După alte 24 de ore, primarul se găseşte din nou în încurcătură. Îmbrăcat sumar şi îngheţat, edilul cere ajutorul unor paznici dintr-un mall din Piteşti. Le spune că a căzut în râul Argeş, aşa că oamenii cheamă imediat ambulanţa. 

Florin Popa, Poliția Argeș: Bărbatul de 53 de ani din localitatea Beleți Negrești a fost identificat pe raza municipiului Piteşti. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri.

Marius Pașcu, medic UPU Pitești: Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat. 

La spital, primarul a încercat să-şi ascunsă identitatea şi şi-a dat un nume fals. Un poliţist care se ocupa de dispariţia lui l-a identificat. Edilul este în spital. Deocamdată. Dacă nu dispare din nou înainte de a fi audiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Misteriosul caz al primarului din Beleţi-Negreşti: găsit aproape dezbrăcat în râul Argeș, după ce i-a ars primăria și a făcut accident