Antena Meniu Search
x

Război politic în Orșova. Primarul l-a "exilat" pe viceprimar într-o clădire dezafectată după o ceartă pe buget

Ceartă mai ceva ca la grădiniţă, între aleşii oraşului Orşova. Supărat că viceprimarul i-ar pune beţe în roate, primarul localităţii l-a exilat pe acesta într-o grădiniţă dezafectată. I-a amenajat acolo un birou în care spune că ar avea toate condiţiile. Viceprimarul, însă, se plânge că în clădire e frig, igrasie şi nici nu bate internetul. În cearta celor doi s-a implicat şi un ministru. 

de Redactia Observator

la 07.12.2021, 08:06

Vezi și

Florentin Bogdan, viceprimar: După cum vedeți este igrasie peste tot. Sunt niște doze de curent neizolate. 

Marius Stoica, primar: I-am asigurat calculator, acces la internet, imprimantă, televiziune prin cablu, ca să fie informat. 

Florentin Bogdan, viceprimar: Nu merge nici imprimanta. Calculatorul, dacă vă dau drumul, ziceţi că e tractor. 

Reporter: Internet aveţi? 

Pe acelaşi subiect

Florentin Bogdan, viceprimar: Nu avem internet. 

Între primarul şi viceprimarul din Orşova, războiul politic a ajuns la faza izgonirii. După ce oamenii politici nu s-au mai înţeles despre cum trebuie cheltuit banul public, viceprimarul a fost mutat cu tot cu birou într-o grădiniţă dezafectată. Primarul zice că exilul îi va face bine colegului său. 

Marius Stoica, primar: Trebuie să stea cât mai mult în rândul lor, în mijlocul cetăţenilor, ca să conştientizeze că sunt multe probleme şi că trebuie să se implice în rezolvarea acestora. 

Viceprimarul spune, însă, că este vorba de o răzbunare

Florentin Bogdan, viceprimar: Cred că este un caz unic în Romania ca un viceprimar să fie dat afară din primarie din cauza faptului că am cerut nişte lămuriri. 

În plin scandal între edili, oamenii din Orşova se simt ignoraţi. La înţelegere a făcut apel şi ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a aflat de situaţie şi a numit-o drept una "copilărească".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Război politic în Orșova. Primarul l-a "exilat" pe viceprimar într-o clădire dezafectată după o ceartă pe buget