Antena Meniu Search
x

Video Primar din Argeș, erou principal într-un scenariu halucinant. Dispărut două zile după ce ar fi dat foc primăriei, edilul a fost găsit confuz și înghețat

Dispărut de două zile şi bănuit că ar fi dat foc primariei pe care o conduce, primarul din Beleți-Negrești a fost găsit. A trecut printr-un accident de maşină, apoi a fugit din spital, iar aseară bărbatul a cerut ajutorul unor paznici după ce ar fi căzut în râu. A ajuns în cele din urmă tot la spital, rănit şi în stare de hipotermie. Imediat ce îşi va reveni, va fi dus la audieri. 

de Mariana Zaharia

la 15.12.2021, 08:49

Vezi și

Duminică noapte, comuna Beleţi-Negreşti, judeţul Argeş. Sediul primăriei şi o anexă, în care se află şi arhiva, sunt mistuite de flăcări. Odată cu ele ard mii de documente importante. 

Bogdan Olar, comandant ISU Argeș: Sunt două corpuri de clădire în care a izbucnit focul în mod concomitent, se găsesc şi materiale combustibile lichide care se află împrăştiate în zonă. 

Coincidenţă sau nu, după incendiu, Mihai Marin, primarul din localitate, dispare fără urmă. Nu a mai ajuns nici acasă, nici la primărie

Reporter: Dar domnul primar nu a mai apărut?

Pe acelaşi subiect

Angajată primărie: Nu a apărut, nu ştim nimic.

Găsit la 140 de kilometri de casă, după ce a făcut accident

Luni noaptea, bărbatul a fost găsit la 140 de kilometri de comuna lui, după ce a făcut accident cu maşina pe Valea Jiului.

A ajuns la spital, dar nu a stat prea mult. După doar 4 ore, primarul a dispărut din nou.

Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: Într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton de pe marginea carosabilului. 

Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu: Medicii i-au recomandat să rămână internat însă pacientul a refuzat internarea, acest lucru a fost consemnat în fişa UPU, pentru care bărbatul a şi semnat şi şi-a asumat riscurile. 

Confuz și înghețat după două zile de aventură

După alte 24 de ore de aventură, edilul din Beleți Negrești le-a cerut aseară ajutorul paznicilor unui mall din Piteşti. Le-a mărturisit că cazut într-un râu. Era șocat, confuz şi îngheţat, aşa că oamenii au chemat ambulanţa.

Florin Popa, poliția Argeș: Bărbatul de 53 de ani din localitatea Beleți Negrești a fost identificat pe raza municipiului Piteşti. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri.

Marius Pascu, UPU Pitești: Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat.

Veniţi să-l vadă, membrii familiei nu au vrut să vorbească despre ceea ce i s-a intamplat. Edilul va fi audiat, iar poliţiştii vor afla ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la astfel de gesturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Primar din Argeș, erou principal într-un scenariu halucinant. Dispărut două zile după ce ar fi dat foc primăriei, edilul a fost găsit confuz și înghețat