Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mitingul din 10 august a fost anulat. Federația Românilor de Pretutindeni a anunţat că renunţă la organizarea manifestaţiei

Mitingul din 10 august a fost anulat de către organizator, anunţă Primăria Municipiului București. Decizia a fost transmisă printr-o adresă transmisă prin e-mail, în care Federația Românilor de Pretutindeni informează că renunță la organizarea mitingului din data de 10 august, din Piața Victoriei.

de Redactia Observator

la 07.08.2018 , 20:14

Mai multe persoane protesteaza in Piaţa Victoriei din Bucureşti Mitingul din 10 august a fost anulat de către organizator, anunţă Primăria Municipiului București. - hepta

Mitingul din 10 august a fost anulat de către organizator, anunţă Primăria Municipiului București.

Decizia a fost transmisă printr-o adresă transmisă prin e-mail, în care Federația Românilor de Pretutindeni informează că renunță la organizarea mitingului din data de 10 august, din Piața Victoriei.

Primăria Capitalei a comunicat oficial că mitingul a fost autorizat imediat după întâlnirea Primarului General cu toate instituțiile implicate în desfășurarea adunărilor publice, în data de 23 iulie - Prefectura Capitalei, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Brigada de Poliție Rutieră, Poliția Locală, Jandarmeria, S.R.I., R.A.T.B., Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, precum și reprezentanți ai Direcțiilor din Primăria Capitalei cu atribuții în acest domeniu.

Articolul continuă după reclamă

Pentru a discuta condițiile în care adunarea poate avea loc în deplină siguranță și cu respectarea legislației în domeniu, Primăria Capitalei a invitat, ulterior, organizatorul la o întâlnire comună cu reprezentanții tuturor instituțiilor responsabile de ordinea, liniștea publică și siguranța cetățenilor.

Organizatorul a transmis că nu poate lua parte la această ședință de lucru din cauza imposibilității de a reveni în țară.

Contactat de News.ro, preşedintele Federaţiei Românilor de Pretutindeni, Emanuel Cioacă, spune că nu îşi mai asumă organizarea mitingului românilor din diaspora din 10 august, în Piaţa Victoriei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mitingul din 10 august a fost anulat. Federația Românilor de Pretutindeni a anunţat că renunţă la organizarea manifestaţiei