Antena Meniu Search
x

"Moartea a fost violentă". Filmul tragediei din Vaideeni, unde familia viceprimarului a murit intoxicată cu monoxid de carbon

Tragedie cumplită în familia unui viceprimar din judeţul Vâlcea. Fiul, nora şi nepotul acestuia şi-au pierdut viaţa chiar în prima zi de Crăciun. Au fost găsiţi fără suflare în baia casei unde locuiau, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Poliţiştii fac cercetări acum pentru ucidere d in culpă. 

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 19:30

Vezi și

Tragedia a avut loc într-un sat aflat la 50 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, în casa în care cei trei - mama de 26 de ani, tatăl de 32 şi fiul lor de doar 7 ani - locuiau cu chirie de nici jumătate de an. Proprietarul stătea în aceeaşi curte cu ei. Vorbiseră în ajun de Crăciun, însă ieri, pe timpul zilei, ceva i s-a părut suspect.

Bărbat: Eu am stat toată ziua acasă, am văzut becurile aprinse, dar eu n-am obişnuit niciodată pe la ei să intru, să-i întreb.

Abia după-amiază, tatăl bărbatului de 32 de ani, viceprimarul comunei Vaideeni de care aparţine satul în care a avut loc nenorocirea le-a făcut o vizită pentru că nu reuşea să mai ia legătura cu el.

Bărbat: I-a găsit în baie. Dânsul îşi permitea. A lăsat maşina aici, a desfăcut uşa şi eu eram pe aici prin curte. L-am auzit ţipând.

Pe acelaşi subiect

Proprietarul avea montată în baie o instalaţie pe gaz pentru încălzirea apei. Bărbatul susţine că nu era o lucrare improvizată.

Cum s-a petrecut tragedia din familia viceprimarului comunei Vaideeni

Proprietar casă: Era corespunzătoare. Boiler cumpărat din magazin, pe gaz. Boiler cu butelie.

Trupurile au fost duse la Institutul de Medicină Legală.

Daniel Roncea, şef Medicina Legală Vâlcea: Moartea a fost violentă şi s-a datorat intoxicaţiei acute cu monoxid de carbon la toate cele trei persoane.

Băiatul de 7 ani stătea de regulă la bunici. Părinţii, care erau proaspăt căsătoriţi, îl luaseră acasă în Ajunul Crăciunului. Evenimentele tragice s-au ţinut lanţ în familia viceprimarului. În urmă cu doi ani şi-a pierdut şi soţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » "Moartea a fost violentă". Filmul tragediei din Vaideeni, unde familia viceprimarului a murit intoxicată cu monoxid de carbon