Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moartea actorului Ştefan Bouroşu, găsit cu mâinile legate la spate, învăluită în mister. Detalii neaşteptate ies la iveală

Lumea teatrului este în stare de şoc, după moartea bruscă şi neaşteptată a lui Ştefan Bouroşu. Actorul a fost găsit cu mâinile legate la spate în apartamentul pe care îl închiriase în capitala Moldovei.

de Monica Palade

la 24.01.2023, 13:33

Descoperirea şocantă a fost făcută de tatăl său, care a apelat la poliţişti pentru că nu reuşea să dea de fiul său.

Oamenii legii merg pe sinucidere

Detalii inedite ies la iveală în cazul morţii tânărului de 32 de ani. Deşi prietenii şi colegii săi cred că nu este posibil aşa ceva, mai ales că avea mâinile legate la spate, oamenii legii cred că au de-a face cu o sinucidere. Ei se bazează pe câteva indicii de la faţa locului: ușile și geamurile erau închise pe interior, cu cheia în yală.

„În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în ială, geamurile la fel fiind închise, colegii de la IGSU deblocând ușile în prezența tatălui victimei. Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico- legală. Experții din cadrul CTCEJ au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine. Oamenii legii au audiat și medicul curant al bărbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia”, spun poliţiştii, potrivit Unimedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Moartea actorului Ştefan Bouroşu, găsit cu mâinile legate la spate, învăluită în mister. Detalii neaşteptate ies la iveală