Antena Meniu Search
x

Mobilizare uriaşă pentru românul mort în Malta. Tată a doi copii, Dan Udrea a murit în maşină, strivit de un copac

Mobilizare exemplară la o strângere de foduri pentru acoperirea cheltuielilor de spitalizare şi pentru repatrierea românului Dan Udrea.

Mobilizare exemplară a personalului de la spitalul Mater Dei, din Malta. Personalul medical a organizat o strângere de foduri pentru acoperirea cheltuielilor de spitalizare şi pentru repatrierea românului Dan Udrea.

Tânărul a fost ucis când un copac a căzut pe mașina lui, iar personalul spitalului a început să  colecteze fonduri pentru a-i repatria trupul pentru înmormântare, în România. Oamenii au răspuns pozitiv la chemare, iar în scurt timp s-a depăşit suma necesară.

Dan Udrea, un român în vârstă de 38 de ani, a murit într-un nefericit accident, când un copac de mari dimensiuni a căzut și i-a zdrobit mașina. Românul a decedat pe loc, în timp ce soția sa, Irina, care era pasager în maşină, a fost spitalizată cu leziuni critice.

https://img.digitalag.ro/?u=http%3A%2F%2Fobservator.tv%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2018%2F2%2F12%2F241451%2F1518465028cafda002.jpg

Directorul executiv al spitalului Mater Dei, Ivan Falzon, a promovat personal eforturile de strângere de fonduri, cu ajutorul Facebook. El a cerut oamenilor dispuși să contribuie cu ce sumă pot.

Falzon a declarat că răspunsul la apelul echipei de urgență a fost copleșitor. El a spus că obiectivul inițial de 2.500 de euro a fost depășit în mai puțin de 12 ore.

Donațiile au atins până acum 3.275 de euro, iar personalul Mater Dei a decis să extindă efortul de colectare.

"Oamenii au donat prin intermediul Paypal și banii vor fi acordați direct soției lui Dan. Următoarea țintă este de 4.000 € și în acest fel toate costurile de repatriere a corpului lui Dan vor fi acoperite", a spus Falzon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mobilizare uriaşă pentru românul mort în Malta. Tată a doi copii, Dan Udrea a murit în maşină, strivit de un copac