Antena Meniu Search
x

Moldovean de 40 de ani, înjunghiat în inimă de către soție

Crimă înfiorătoare în capitala Republicii Moldova, Chișinău. Un bărbat de 40 de ani a murit după ce nevasta l-a înjunghiat direct în inimă, în urma unui conflict.

de Redactia Observator

la 06.03.2019, 14:48

Bărbat ucis de soție
Bărbat din Chișinău, ucis de soție, în urma unui scandal - http://impacttv.md

Crimă înfiorătoare în capitala Republicii Moldova, Chișinău. Un bărbat de 40 de ani a murit după ce nevasta l-a înjunghiat direct în inimă, în urma unui conflict.

Tragedia a avut loc în seara zilei de marți, 5 martie, în apartamentul cuplului de pe bulevardul Cuza Vodă, din sectorul Botanica. Potrivit publika.md, nenorocirea a pornit de la un conflict pornit între cei doi soți. Orbită de furie, femeia de 48 de ani a luat un cuțit de bucătărie și l-a înfipt în pieptul soțului. 

Fetița celor doi, în vârstă de cinci ani, a asistat la întreaga scenă. 

Speriați, vecinii au alertat imediat poliția, la Serviciul de Urgență 112, spunând că în scara blocului se aud țipete.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști și un echipaj de ambulanță, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. 

Oamenii legii au stabilit că, la momentul comiterii crimei, femeia nu era în stare de ebrietate. Ea fost reţinută pentru 72 de ore şi se află în izolatorul Direcţiei de Poliţie Chişinău. În prezent, copilul este în grija rudelor.

În speță a fost deschis un dosar penal pentru omor intenţionat. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenţia pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Moldovean de 40 de ani, înjunghiat în inimă de către soție