Antena Meniu Search
x

Moldoveanu Alexandra Denisa, a doua minoră dispărută la Dâmboviţa, în 24 de ore

Moldoveanu Alexandra Denisa din Moreni a fost dată dispărută, la scurt timp după ce o altă fată din Dâmboviţa, Lupu Mariana, din Românești a fost şi ea dată dispărută.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 31.01.2020, 22:27

Moldoveanu Alexandra Denisa din Moreni a fost dată dispărută, la scurt timp după ce o altă fată din Dâmboviţa, Lupu Mariana, din Românești a fost şi ea dată dispărută.

Moldoveanu Alexandra Denisa este de negăsit din 30 ianuarie, iar Lupu Mariana din 29 ianuarie. În cazul ambelor fete, nu se ştie absolut nimic despre cum au putut să dispară.

Moldoveanu Alexandra Denisa a dispărut din Dâmboviţa

O adolescentă de 17 ani din Moreni este de negăsit din 30 ianuarie. Minora a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit de atunci.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, 45 kg, păr șaten cu șuvițe verzi, ochi căprui, față ovala, bărbia proeminentă, fără semne particulare.

La data plecării purta geacă de culoare vernil, pantaloni negri (blugi sau colanți) și ghete roșii cu toc. Toți cei care pot da detalii sunt rugați să apelze la cea mai apropiată secție de poliție sau să anunțe la 112.

Cu o zi înainte, pe 29 ianuarie, încă o adolescentă de 17 ani din Dâmbovița a dispărut. Este vorba despre Lupu Mariana, dispărută din Românești.

Mariana, altă fată dispărută fără urmă din Dâmbovița

Poliţiştii anunţă că sunt în căutarea unei fete de 17 ani, Mariana Lupu, dispărută din Românești, judeţul Dâmboviţa. Nimeni nu ştie unde s-ar putea afla fata, iar autorităţile fac apel la populaţie pentru ajutor.

Poliţia din Dâmboviţa anunţă că desfăşoară activităţi de căutare şi identificare pentru Lupu Mariana, din Româneşti, după ce adolescenta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Semnalmente Mariana Lupu: 1,60 m înălțime, aproximativ 65 de kilograme greutate, constitutie normala, ochi căprui, păr șaten.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu un cojoc negru, colanți tip imitație de piele, de culoare neagră si era încălțată cu cizme de culoare neagră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Moldoveanu Alexandra Denisa, a doua minoră dispărută la Dâmboviţa, în 24 de ore