Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bloc de locuinţe, cuprins de foc la Turnu Severin. Zeci de locatari EVACUAŢI, din cauza flăcărilor şi a fumului gros. IMAGINI DRAMATICE

Momente de groază în plină noapte, la Mehedinţi. 14 persoane au fost evacuate, din cauza izbucnirii unui incendiu la un bloc din Drobeta Turnu Severin.

de Redactia Observator

la 08.10.2017 , 08:32

Momente de groază în plină noapte, la Mehedinţi. 14 persoane au fost evacuate, din cauza izbucnirii unui incendiu la un bloc din Drobeta Turnu Severin.

Un număr de 14 persoane au fost evacuate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a se evita intoxicarea cu fum a acestora, după ce a izbucnit un incendiu la parterul unui bloc din Drobeta Turnu Severin. 

'Detaşamentul Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament de pe strada Kiseleff. Pentru evitarea intoxicării cu fum, 14 persoane au fost evacuate. O persoană a fost asistată medical, însă a refuzat transportul la spital. La locul evenimentului au fost mobilizaţi 23 de pompieri militari, cu patru autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă. 

Articolul continuă după reclamă

   La sosirea forţelor de intervenţie, la apartamentul situat la parterul blocului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. Pompierii au intervenit rapid, astfel încât au reuşit să lichideze incendiul care risca să se extindă la etajele superioare, prin izolaţia de polistiren a blocului.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Bloc de locuinţe, cuprins de foc la Turnu Severin. Zeci de locatari EVACUAŢI, din cauza flăcărilor şi a fumului gros. IMAGINI DRAMATICE