Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul impactului dintre un tren şi o maşină la Târgu Mureş

Momentul impactului dintre un tren şi o maşină condusă de un şofer inconştient, la Târgu Mureş, a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

de Redactia Observator

la 27.09.2018 , 15:36

Momentul impactului dintre un tren şi o maşină la Târgu Mureş Momentul impactului dintre un tren şi o maşină la Târgu Mureş - Facebook

Momentul impactului dintre un tren şi o maşină condusă de un şofer inconştient, la Târgu Mureş, a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Accidentul s-a produs joi, 27 septembrie, la o trecere la nivel cu calea ferată din zona cartierului Aleea Carpaţi din Târgu Mureş.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum şoferul maşinii se apropie de trecerea la nivel cu calea ferată şi nu are nicio intenţie de a opri sau de a frâna.

Articolul continuă după reclamă

Deşi alte maşini erau oprite, pe contrasens, pentru a acorda prioritate trenului, iar mecanicul locomotive a claxonat de mai multe ori, şoferul a continuat să meargă până ce a ajuns pe şine.

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost iminent, iar maşina a fost spulberată de locomotivă.

Din fericire, atât şoferul, cât şi pasagerul său, au fost răniţi uşor datorită faptului că maşina a fost lovită uşor în partea din faţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Momentul impactului dintre un tren şi o maşină la Târgu Mureş