Antena Meniu Search
x

Video cu momentul impactului de la accidentul groaznic din Vrancea, la Pădureni. Un copil şi părinţii lui au murit pe loc

Accidentul mortal de ieri, de la Pădureni, judeţul Vrancea, în care o întreagă familie a fost spulberată, a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Accidentul mortal de ieri, de la Pădureni, judeţul Vrancea, în care o întreagă familie a fost spulberată, a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Imaginile surprind momentul producerii accidentului de la Pădureni, pe E 85.

Atenţie, video cu puternic impact emoţional!

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Patru oameni au murit, iar doi au fost răniţi grav în urma unui grav accident rutier produs duminică după-amiază pe DN2 (E85), în zona localităţii Haret Pădureni, din judeţul Vrancea. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, accidentul s-a produs în urma coliziunii frontale a două autoturisme, unul înmatriculat în Constanţa, iar celălalt în Bacău.

Imaginile de la locul accidentului din Pădureni sunt îngrozitoare, cele două maşini implicate fiind practic distruse în urma impactului ectrem de violent.

În unul dintre autoturisme se aflau patru pasageri, iar în celălalt doi pasageri.

Din fiecare maşină a supravieţuit câte o persoană, astfel că numărul victimelor a fost de patru morţi şi doi răniţi grav.

Un adolescent de 15 ani din Constanţa şi părinţii lui au murit în accident.

A patra persoană decedată este un bărbat, din Bacău, şoferul celuilalt autoturism.

Alte două persoane au fost rănite grav, fiind transportate la spital. Un tânăr de aproximativ 20 ani a fost transportat de ambulanţa SMURD la CPU Adjud, o victimă de sex feminin a fost transportată de un echipaj SAJ la UPU Focşani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Video cu momentul impactului de la accidentul groaznic din Vrancea, la Pădureni. Un copil şi părinţii lui au murit pe loc