Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care femeia din Bucureşti a căzut în groapa unui şantier, plină cu apă. Un trecător a salvat-o în mod miraculos

Salvare miraculoasă a unei femei în Bucureşti. A căzut în groapa unui şantier de reperaţii a conductelor de apă şi aproape s-a înecat. Un voluntar a ajuns primul la locul nenorocirii şi a fost ajutat de un trecător care a sărit în groapa semnalizată şi i-a scos femeii capul de sub apă. Victima a ajuns la spital în şoc hipotermic, însă fără răni grave.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 21.11.2023, 20:48

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia de 45 de ani se apropie de şantier. Stă câteva momente în dreptul semnalizatoarelor de protecţie, apoi cade în groapa adâncă de 2 metri, pe jumătate plină cu apă. Totul s-a întâmplat la ora 8 seara.

Andreea Milea, reporter Observator: Femeia a căzut în această groapa unde se fac lucrări la reţeaua de apă. S-a sprijinit preţ de câteva momente de aceste garduri de protecţie şi a căzut odată cu ele. Acum sunt pline de noroi şi sunt rupte.

Surse din poliţie spun că femeia consumase alcool şi de aceea s-a sprijinit de semnalizatoarele şantierului. Un martor a sunat la Salvare, moment în care a fost alertată automat şi o echipă de voluntari. Unul dintre ei a ajuns rapid la faţa locului.

Surse din poliţie spun că femeia consumase alcool

Pe acelaşi subiect

Adrian Olteanu, voluntar: Am văzut că jos, în interiorul gropii, era o femeie cu faţa în jos, căzută în apă. Nu răspundea la niciun stimul verbal. Ea era inconştientă în momentul în care a căzut, căzând pe burtă, cu faţa în apă.

Voluntarul a fost ajutat de un trecător, care a reuşit să-i scoată capul din apă.

Adrian Olteanu, voluntar: Nu aveam cum să cobor acolo pentru a nu fi şi eu în pericol. Unul dintre trecători şi-a făcut curaj şi a coborât în groapă lângă doamna. A strigat-o să vedem dacă este conştientă nu era conştientă.

După câteva minute, pompierii au ajuns şi ei. La 20 de minute de la căzătură, au scos-o pe femeie din apă în şoc hipotermic. Aşa că i-au dat repede jos geaca udă !!! IMAGINE GEACA!!!. Apoi, victima a fost dusă la spital unde a rămas internată.

Oamenii spun că şantierul este proaspăt deschis şi a fost mereu semnalizat.

Firma care face lucrarea a precizat într-un răspuns pentru Observator că a respectat normele şi că nu îşi explică ce căuta femeia pe şantier şi de ce s-a sprijinit de gardurile de protecţie.

 Anul trecut, un şofer de 36 de ani a intrat cu maşina într-o altă groapă a Primăriei Capitalei, săpată pentru lucrări la reţeaua de termoficare. Maşina s-a prăbuşit cu roţile în sus,iar şoferul a scăpat cu câteva răni minore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care femeia din Bucureşti a căzut în groapa unui şantier, plină cu apă. Un trecător a salvat-o în mod miraculos