Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr de 17 ani, fără permis, loveşte 2 copii în plin la o cursă ilegală din Siliştea Gumeşti

Doi copii de 9 şi 12 ani şi-au văzut moartea cu ochii. Erau spectatori la o cursă ilegală de maşini când un şofer de 17 ani, fără permis, a pierdut controlul volanului şi i-a lovit în plin. Unul dintre copii, în stare extrem de gravă, a fost trimis cu un elicopter SMURD în Capitală. Culmea, cum toată grozăvia s-a petrecut pe un drum privat, şoferul teribilist nu poate fi tras la răspundere pentru accident. 

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 20:17

Vezi și

Este momentul în care tânărul de 17 ani îi loveşte pe cei doi copii de 9 şi 12 ani în plin. Într-o fracţiune de secundă, cei doi sunt seceraţi şi aruncaţi la pământ. Cu doar câteva momente în urmă, cei mici erau spectatori la o cursă ilegală de pe fostul aerodrom din Siliştea Gumeşti.  

Şoferul vinovat, un tânăr neexperimentat şi fără permis, era în toiul unei întreceri

Bunicul său ar fi condus maşina până aici. N-a ţinut cont de pericol ori de lege. Mai avea puţin până la linia de sosire. Plin de adrenalină, cu pedala accelerată la maximum, a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină care tocmai ce terminase cursa. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a fost aruncată în spectatori.   

Cei doi copii n-au reuşit să se ferească. Copilul de 9 ani a avut noroc şi a scăpat cu răni uşoare. Cel de 12 ani, în schimb, abia mai respira când au ajuns medicii. În stare extrem de gravă, salvatorii au chemat imediat un elicopter SMURD şi l-au trimis la Bucureşti.

Pe acelaşi subiect

Tânărul şofer primise maşina pe mână de la un unchi. Anchetatorii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Iulian Orbeşteanu, comisar-șef de poliție: Nu putem considera accident pentru că nu era pe un drum public.

Locul aflat în administrarea mănăstirii din Siliștea Gumești este cunoscut pentru întrecerile periculoase. Până acum, nimeni n-a reuşit să oprească aceste curse. Cum ele sunt organizate pe un teren privat, poliţiştii au nevoie de o reclamaţie din partea proprietarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr de 17 ani, fără permis, loveşte 2 copii în plin la o cursă ilegală din Siliştea Gumeşti