Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mormântul fostului primar al Lugojului, Marius Martinescu, distrus şi incendiat

Mormantul fostului primar al Lugojului, Marius Martinescu a fost găsit distrus de flacari, iar familia spune ca focul ar fi fost pus intentionat. Mai mult, cineva ar fi folosit un baros să spargă crucea şi placa de beton.

de Redactia Observator

la 20.09.2018 , 21:06

Mormantul fostului primar al Lugojului, Marius Martinescu a fost găsit distrus de flacari, iar familia spune ca focul ar fi fost pus intentionat.

Mai mult, cineva ar fi folosit un baros să spargă crucea şi placa de beton.

“Se vad lovituri pe cruce, de baros probabil. Cineva a lovit-o cu putere si a spart-o”, scrie presa locală, citând surse din rândul familiei.

Articolul continuă după reclamă

Politia nu a fost sesizata despre acest incident.

Fost primar al Lugojului timp de trei mandate si actual consilier local, Martinescu s-a stins la o clinica din Cluj, la sfarsitul lunii august. Zeci de lugojeni au incercat sa il ajute donand sange pentru fostul primar. Din pacate, eforturile s-au dovedit a fi in zadar. Marius Martinescu a fost ani la rand liderul dreptei lugojene reusind sa fie primul primar care a obtinut trei mandate consecutiv. Martinescu a detinut mai multe functii politice printre care cea de consilier judetean, dar si secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor. Martinescu a obtinut mandatul de consilier local la alegerile din 2016 cand a candidat ca independent.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Mormântul fostului primar al Lugojului, Marius Martinescu, distrus şi incendiat