Antena Meniu Search
x

Video Motivul atacului cu maceta din Brăila este halucinant. Ce l-a înfuriat pe băiatul de 15 ani, înainte să se năpustească şi să înjunghie alt adolescent în parc

Răzbunare în stil mafiot între adolescenţi, în municipiul Brăila! Un băiat de 17 ani a ajuns direct pe masa de operaţie, după ce a fost atacat cu o macetă, ziua în amiaza mare, în timp ce se plimba prin parc. Agresorul - un alt minor, de doar 15 ani. Motivul atacului este la fel de halucinant ca fapta agresorului. Victima s-ar fi ciocnit întâmplător de el. Furios, băiatul a pus mâna pe arma albă şi nu a ezitat să-l înjunghie pe băiat. Imediat, acesta s-a făcut nevăzut, însă a fost prins la scurt timp de agenţi şi reţinut. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 04.05.2024, 09:36

Vezi și

Parcul Monument din oraşul Brăila în care mai mulţi părinţi îşi duc copiii la joacă, devine scena unui atac sângeros. Din senin, un adolescent scoate din rucsac o macetă şi se nepusteşte asupra altui băiat. Tinţa cade ca secerată, sub privile îngrozite ale trecătorilor.

Filmul atacului sângeros din Brăila

Imediat se instalează panica. Profitând de isteria generală, atacatorul se face nevăzut. În dispeceratul 112 ajung apeluri disperate. Imediat, la faţa locului mai multe echipaje de intervenţie.

Agenţii pornesc pe urmele suspectului.

Pe acelaşi subiect

Gianina Niculae, purtător de cuvânt IPJ Brăila: Ar fi fost lovit în zona feţei cu un obiect înţepător-tăietor de către o persoană necunoscută, care se afla în trecere. 

Pentru că sângerează puternic, minorul de 17 ani este dus direct în sala de operaţie, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Dr. Cristisn Pricop, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Brăila: A avut o plagă în regiunea cervicală, treima superioară având o lungime de cinci centimetri şi profunzimea corespunzătoare traumatismului.

Întrebaţi despre incidentul petrecut în parc, oamenii care locuiesc în zonă au şi primele ipoteze. 

Între timp, după îndelungi căutări, poliţiştii au reuşit să îl captureze pe agresor. Pentru că este minor, atacatorul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, dar şi cu un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Motivul atacului cu maceta din Brăila este halucinant. Ce l-a înfuriat pe băiatul de 15 ani, înainte să se năpustească şi să înjunghie alt adolescent în parc