Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Motivul pentru care Chris Hemsworth a devenit toboșarul lui Ed Sheeran, la concertul din București: "A muncit de i-au sărit fulgii"

70.000 de oameni au trăit o experienţă incredibilă, aseară, la concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Naţională. Marea surpriză a fost apariţia pe scenă a lui Chris Hemsworth, cunoscut pentru rolul lui Thor din filmele Marvel. Actorul a cântat la tobe în uralele mulţimii. Provocarea face parte dintr-un film documentar despre depăşirea limitelor, pregătit de megastarul australian. Chris Hemsworth este căsătorit cu o actriţă cu origini româneşti.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 19:42

Surpriza serii a venit când pe scenă a apărut Chris Hemsworth, actorul devenit faimos pentru rolul "Thor" din filmele Marvel. Actorul australian l-a înlocuit pe toboşarul lui Ed Sheeran şi a cântat alături de cântăreţul britanic în uralele publicului.

"În ianuarie, l-am aşezat în faţa tobelor şi a cântat puţin. Aveam un spectacol şi a cântat puţin, iar reacţia mea a fost... Nu cred că o să meargă! Dar a muncit de i-au sărit fulgii! În ultimele două luni nu a făcut altceva decât să cânte, cânte, cânte. Până la punctul în care nimeni nu a observat că la tobe e altcineva. Sunt foarte mândru de el", a spus Ed Sheeran.

În culise, Ed Sheeran a explicat cum a ajuns să colaboreze cu actorul australian Chris Hemsworth

Vezi și

"Chris mi-a scris pe e-mail anul trecut, în decembrie şi mi-a zis că face un documentar despre sănătatea mintală şi beneficiile de a învăţa să cânţi la un instrument", a povestit Ed Sheeran.

Chris Hemsworth a căpătat faimă internaţională în seria de filme Marvel. Iar în 2014 a fost declarat de revista People cel mai sexy bărbat din lume. Actorul este şi protagonistul documentarului "Dincolo de limite", iar provocarea de a cânta la tobe va apărea în cel de-al doilea sezon al serialului, care are premiera anul viitor.

Chris Hemsworth este căsătorit din 2010 cu actriţa Elsa Pataky, a cărei mamă este româncă. Este unul dintre motivele pentru care starul hollywoodian a ales să cânte la Bucureşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Motivul pentru care Chris Hemsworth a devenit toboșarul lui Ed Sheeran, la concertul din București: "A muncit de i-au sărit fulgii"