Antena Meniu Search
x

Motociclist mort pe loc la Cernica, ucis de maşina de gunoi. Şoferul a trecut şi peste victimă

Un motociclist a murit pe loc, în impactul cu o maşină de gunoi, în localitatea Cernica, judeţul Ilfov, pe DJ 301. Din primele informaţii, şoferul maşinii de gunoi nu a acordat prioritate, atunci când a virat stânga. 

de Redactia Observator

la 19.03.2021, 18:23

Conducătorul motocicletei ar fi încercat să frâneze, moment în care a alunecat sub roţile maşinii de gunoi, care a trecut peste el.

Motociclist ucis de maşina de gunoi, la Cernica

Şoferul unei maşini de gunoi a virat stânga, de pe şoseaua principală, însă nu a observat motociclistul care se apropia din sens opus. În momentul în care motociclistul a sesizat intenţia şoferului a încercat să frâneze, însă a derapat şi a ajuns cu motocicleta sub roţile maşinii de gunoi, care a trecut peste el, continuând să ruleze. Şoferul a oprit, până la urmă, dar a fost prea târziu.

În urma accidentului, motociclistul a murit pe loc. La faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie si salvare, însă motociclistul nu a mai putut fi salvat. "Din primele verificari, politistii au stabilit faptul ca, un barbat in varsta de 52 de ani, care conducea o autoutilitara a intrat in coliziune cu o motocicleta, condusa de un barbat in varsta de 54 de ani", a transmis IPJ Ilfov.

Poliţist pe motocicletă mort la Piteşti, după impactul cu un Taxi

Un tânăr din Piteşti, poliţist, a murit pe loc la impactul cu un Taxi, în timp ce se afla pe motocicletă. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Tânărul poliţist era în timpul liber.

Un tânăr polițist, agent şef principal de poliţie din Pitești, a murit pe loc după impactul cu un Taxi. Impactul a fost foarte puternic, iar casca motociclistului a fost găsită la peste 10 metri de locul accidentului. Echipaje medicale au intervenit imediat la faţa locului şi au demarat procedurile specifice. S-a încercat resuscitarea tânărului, însă fără succes, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. Tânărul poliţist a murit pe loc, din primele informaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Motociclist mort pe loc la Cernica, ucis de maşina de gunoi. Şoferul a trecut şi peste victimă