Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motocicliștii din Brașov i-au adus un omagiu marelui campion Nae Stinghe, mort într-un accident de motor (Video)

Motocicliștii din Brașov i-au adus, astăzi, un ultim omagiu marelui campion Nae Stinghe, mort într-un grav accident de motor produs în cartierul Șchei pe 26 iulie.

de Redactia Observator

la 31.07.2018 , 20:21

Motocicliștii din Brașov i-au adus un omagiu marelui campion Nae Stinghe Motocicliștii din Brașov i-au adus un omagiu marelui campion Nae Stinghe - Facebook

Motocicliștii din Brașov i-au adus, astăzi, un ultim omagiu marelui campion Nae Stinghe, mort într-un grav accident de motor produs în cartierul Șchei pe 26 iulie.

Pasionații de motoare s-au adunat, în această după-amiază, în locul în care Nae Stinghe (64 de ani) și-a pierdut viața, respectiv la intersecția străzilor Căpitan Ilie Birt și Pe Tocile.

Articolul continuă după reclamă

Motocicliștii au turat motoarele la maxim în memoria marelui campion român, la rândul lui un mare pasionat de motoare.

Pe acelaşi subiect

Nae Stinghe a murit pe 26 iulie în cartierul Șchei din Brașov. El se afla pe motocicletă în momentul în care o fată în vârstă de 20 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate.

În urma impactului dintre mașină și motocicletă, Nae Stinghe a fost grav rănit și a murit.

Nae Stinghe era extrem de iubit şi respectat de oamenii muntelui. Campion național la schi și salvamontist de o viață, Nae era căsătorit și avea doi băieți.

Marele campion a fost înmormântat astăzi în prezența a sute de oameni care l-au admirat și pentru care a fost un exemplu demn de urmat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Motocicliștii din Brașov i-au adus un omagiu marelui campion Nae Stinghe, mort într-un accident de motor (Video)