Antena Meniu Search
x

Video Motocicliştii bănuiţi că au atacat în stil mafiot un patron de restaurante, reţinuţi. Cele două grupări se luptau pentru zone în care să distribuie droguri în Bucureşti

Opt motociclişti, bănuiţi că au atacat în stil mafiot un patron de restaurante din Bucureşti, au fost ridicaţi astăzi de mascaţi şi duşi la audieri. Jumătate dintre ei au ajuns în arest. Suspecţii fac parte din gruparea Hells Angeles, care a rămas fără lider la începutul anului: a fost extrădat în Statele Unite, unde este acuzat de trafic de droguri şi asasinate la comandă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 23.06.2023, 19:44

Vezi și

Suspecţii au fost săltaţi dis-de-dimineaţă de trupele speciale ale Poliţiei, din locuinţele lor din Bucureşti, Ilfov, Buzău, Călăraşi şi Prahova. Toţi sunt căutaţi pentru tentativă de omor.

Cele două grupări se luptau pentru zone în care să distribuie droguri în Bucureşti

Bogdan Dinu, reporter Observator: Anchetatorilor le-a luat mai mult de o săptămână să îi depisteze pe indivizii care l-au bătut cu bâte şi un ciocan pe patronul de restaurant. Opt motociclişti din gruparea Hells Angels sunt bănuiţi că ar fi ochestrat atacul de tip mafiot împotriva celui pe care-l considerau rival.

Cele două grupări se luptau pentru zone în care să distribuie droguri, spun anchetatorii. Patronul de restaurant atacat săptămâna trecută, în faţa localului său de lângă Foişorul de Foc, face parte dintr-o altă grupare de motocilişti - Bandidos. Susţine, însă, că nu are legătură cu traficul de stupefiante.

Pe acelaşi subiect

Dragoş Furtună, patron: Nu vând şi nu consum droguri. Refereritor la pachetarii ăştia care m-au atacat pe mine, îi văd nişte fumători de chiştoace. Sunt nişte teribilişti cu care nu am avut niciun contact, nu am teritorii de împărţit cu nimeni. 

În afara celor opt motociclişti bănuiţi că l-au bătut pe patronul de restaurant, poliţiştii au audiat astăzi şi martori. Tot din gruparea Hells Angels. A stat în clădirea poliţiei şase ore, iar când a plecat, nu a vrut să dezvăluie nimic reporterilor.

Reporter-Sorin Tomescu, membru Hells Angels: Aveţi vreo influenţă asupra celorlalţi membri?

- Nu există lideri în Hells Angels. 

Andrei Lazăr avocat: Nu a avut atenţia să declanşeze niciun conflict. A degenerat probabil conflicul. Este o rivalitate la nivel de club.

Gruparea internaţională de motocilişti din care face parte omul de afaceri atacat este la fel de temută. Bandidos a fost implicată într-un adevărat măcel, cu nouă morţi şi 20 de răniţi, acum opt ani, în Statele Unite. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riderii care l-au agresat pe patronul de restaurante ar putea fi condamnaţi la închisoare între 10 şi 20 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Motocicliştii bănuiţi că au atacat în stil mafiot un patron de restaurante, reţinuţi. Cele două grupări se luptau pentru zone în care să distribuie droguri în Bucureşti