Antena Meniu Search
x

Video "Ne rugăm pentru sufletul lui". Florin Zalomir ar fi suferit de depresie după divorț. Fostul campion a fost găsit mort, împușcat, în casa lui din Otopeni

Un fost campion mondial a fost găsit împuşcat în cap în locuinţa sa din Otopeni. Florin Zalomir avea doar 41 de ani şi era unul dintre cei mai buni scrimeri ai României din ultimul deceniu. Fostul sportiv lucra la Jandarmeria Bucureşti şi tocmai trecuse printr-un divorţ. Fusese chiar inclus într-un program de consiliere, însă Florin a refuzat să participe.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 03.10.2022, 14:03

Vezi și

O sinucidere în urma unei depresii din dragoste. Asta arată primle indicii.

Jandarmul s-ar fi sinucis cu propria armă

Echipajele de poliție au ajuns în orașul Otopeni, lângă București, în jurul orelor 8 - 8.30, după ce un apel la 112 arăta destul de clar că bărbatul s-ar fi sinucis cu propria armă în casa unde locuiește.

Un apel la 112 vent, spun anchetatorii, din partea unei femei.

Pe acelaşi subiect

Jandarmul de 41 era fost campion mondial la scrimă, un sportiv de performanță care, în urmă cu aproximativ un an și jumătate, se angajase la Jandarmeria București.

De altfel, în urmă cu puțin timp, Federația Română de Scrimă a postat un mesaj de condoleanțe, pa pagina oficială de Facebook: "Federația Română de Scrimă a aflat cu tristețe și durere de moartea tragică a campionului mondial și european, vicecampion olimpic la sabie, Florin Zalomir și este alături în aceste momente grele de familia acestuia. Colegi, antrenori, elevi și prieteni ai sabrerului sunt consternați și șocați de modul în care ”Zalo” a ales să plece dintre noi. Ne rămân amintirile, ne dor și ne rugăm pentru sufletul lui. Dumnezeu să îl ierte".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Zalomir s-a născut la Iași, la 21 aprilie 1981, a început scrima la CSȘ Unirea Iași cu Iulian Bițucă. A câștigat o medalie olimpică la JO Londra 2012, argint cu echipa, este campion mondial cu echipa în 2009, mai are 2 medalii de bronz mondiale câștigate în 2010 și 2001.

La Campionatele Europene a luat aur în 2006 la echipe și bronz la individual și are alte 2 medalii de argint la echipe, în 2006 și 2009. Florin Zalomir a antrenat lotul olimpic de sabie masculin al României și lotul feminin, în palmaresul său de antrenor figurează două medalii de bronz, la europene și mondiale, alături de Bianca Pascu.

Florin Zalomir divorțase de scurt timp

Nimic nu a lăsat de înțeles ce va urma să se întâmple. Bărbatul divorțase de scurt timp. Ba mai mult, cei din Jandarmerie i-ar fi oferit acestuia sprijinul întrebându-l dacă vrea sau nu să aibă suport psihologic, însă fostul sportiv a refuzat categoric acest lucru.  

În aceea ce privește examenul psihologic, el fusese declarat apt la ultima evaluare. 

Polițiștii fac în continuare cercetări în această cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Ne rugăm pentru sufletul lui". Florin Zalomir ar fi suferit de depresie după divorț. Fostul campion a fost găsit mort, împușcat, în casa lui din Otopeni