Antena Meniu Search
x

Video "Ne-a băgat-o în pământ. Un copil nevinovat". Loredana, fata care şi-a ucis şi abandonat prietena într-un parc din Mangalia, ar putea primi o pedeapsă redusă

A început procesul în cazul crimei din Mangalia. Este vorba despre tânăra de 18 ani care a fost ucisă în urmă cu şapte luni într-un hotel, de cea mai bună prietenă care i-a cărat ulterior cadavrul într-un geamantan pe care l-a abandonat în parc. Mama şi mătuşa Alinei, fata ucisă, s-au împrumutat de bani şi au venit de la Vaslui să asiste la proces.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 26.03.2024, 15:09

Vezi și

Mama victimei: Am visat-o. Am visat-o că m-a luat la brate. M-a luat în braţe.

Mătuşa victimei: Nu se face dreptate! Cât să ne mai luptăm? Bani cheltuiţi pe drumuri. Noi împrumutăm ca să venim aici aşa pentru dreptatea la fata asta că ne-a băgat-o în pământ. Un copil nevinovat! Nu a fost vinovat copilul ăsta cu nimic. Pentru ce nu se face dreptate? Vrem dreptate, vrem dreptate! Atât!

Loredana ar putea scăpa cu o pedeapsă redusă

Între timp, în instanţă, procurorul a vorbit despre cruzimea criminalei. Magistratul a susţinut că agresoarea a vrut să se răzbune pe victimă, că îşi dorea să o facă să sufere şi că ar fi putut să o salveze, dacă suna la 112. Loredana, tânăra acuzată de omor şi-a recunoscut faptele. 

Loredana ar putea scăpa cu o reducere a pedepsei cu o treime, asta pentru că și-a recunoscut faptele, a spus că regretă și a cerut procedura simplificată. Infracțiunea de omor este încadrată de la 10 la 20 de ani. Loredana a fost adusă în boxa inculpaților cu cătușe la mâini. Mama și mătușa Alinei au asistat la proces cu poza ei în brațe. Vor să se facă dreptate și au cerut schimbarea încadrării juridice din omor în omor calificat prin cruzimi și interes material. Cererea familiei victimei a fost susținută și de pledoaria procurorului care a arătat că a avut lipsa de empatie. Instanța a respins însă cererea de schimbare a încadrării juridice. Instanța se va pronunță pe 10 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ne-a băgat-o în pământ. Un copil nevinovat". Loredana, fata care şi-a ucis şi abandonat prietena într-un parc din Mangalia, ar putea primi o pedeapsă redusă