Antena Meniu Search
x

Nea Mărin, despre infectarea cu coronavirus: „A fost totul ok până când am ajuns la mare”

Nea Mărin, una din cele mai îndrăgite vedete din România, a fost diagnosticat cu COVID-19. Crede că s-a infectat la mare, unde nu a putut sta departe de fanii lui. Şi pe patul de spital, nea Mărin e tot nea Mărin: la fel de efervescent şi plin de energie. Este internat la Institutul Matei Balş împreună cu soţia. În ultimele 24 de ore, 1.269 de români au fost testaţi pozitiv cu noul virus. Sâmbătă am avut record de infectări în Bucureşti: 352, de trei ori mai multe decât ziua precedentă.

Ema Schweninger
de Ema Schweninger

la 05.09.2020, 19:17

Vezi și
  • Starea lui Nea Mărin este bună.
  • Realizatorul a acordat un interviu pentru Observator.

Nea Mărin: M-am panicat un pic, vezi toată lumea asta: “aoleo, aoleo, ce va fi”. Dar, în clipa în care am ajuns aici şi am dat de oamenii ăştia minunaţi... Aici i-am văzut pe toţi cosmonauţi şi mi-au zis: “Nea Mărin, stai liniştit că noi avem de-a face de 3 luni cu atâta lume, nu vă faceţi probleme!”

Cei mai mulţi oameni ar intra în panică, dar nea Mărin abordează situaţia în stilul caracteristic: cu zâmbetul pe buze.  După ce testul a arătat că e infectat cu SARS-CoV-2, a mers cu soţia la spital. Şi ea e bolnavă.

Nea Mărin:  Am venit de bunăvoie, nesilit de nimeni, direct la Matei Balş, la camera de gardă, m-au văzut, m-am internat, sunt OK, mi-au făcut radiografie la plămâni, mi-au făcut analize la sânge, sunt în parametri normali.

Primele simptome au apărut duminica trecută.

Nea Mărin: Am avut temperatură 38. Luni 37,8 şi atunci m-am panicat un pic. Am zis: măi, ce se întâmplă cu mine? De ce am făcut temperatură? M-am gândit că poate am făcut o insolaţie. Dar am simţit că nu am puterea pe care o aveam.

Nea Mărin filma la Techirghiol pentru noua emisiune. Toată echipa e în izolare acum.

Nea Mărin: Ne-am protejat cum nu-ţi închipui, cu mască prin maşini, când filmam, cu vizieră... Vreau să spun că fac dansuri, mai nou fac coregrafii cu distanţier, cu beţe de 1,5 metri, 2 metri între noi. A fost totul ok până când am ajuns la mare.

Nea Mărin: Lumea, ştii cum e, să vină să dai autografe, să te pupe, să te ia în braţe. Acolo n-am mai putut controla, cred că acolo s-a întâmplat.

Nea Mărin rămâne un optimist incurabil, aşa cum îl ştim de pe scenă sau din emisiunile de la Antena 1. Fetele lui s-au îngrijorat însă.

Nea Mărin:  Larisa a fost speriată foarte tare, dar i-am zis: “măi, stai cuminte, pentru că ăsta o să-l facem toţi mai devreme sau mai târziu.”

În cel mai greu moment al vieţii, nea Mărin e cu gândul la cei care îl iubesc. Fanii pentru care se reinvetează de fiecare dată. Cu sinceritate şi umor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Nea Mărin, despre infectarea cu coronavirus: „A fost totul ok până când am ajuns la mare”