Antena Meniu Search
x

Video "Nenorocitule, mi-ai omorât copilul!" Lacrimi, urlete de durere și revoltă la procesul ucigașului Melisei. Mama fetei înjunghiate în Grădina Botanică din Craiova a leșinat în sala de judecată

Au fost momente dramatice în această dimineaţă la Tribunalul din Dolj unde se judecă procesul adolescentului criminal din Gradina Botanică. Băiatul, fiu de poliţist şi elev militar, a ucis vara trecută o fată de 14 ani şi l-a rănit pe prietenul ei. În faţa magistraţilor, ucigaşul de 17 ani a declarat că a omorât-o pe Melissa pentru că nu suportă să vadă oameni fericiţi. Mama fetei a leşinat în sala de judecată, iar tatăl Melisei a fost oprit de jandarmi după ce a atacat duba în care era adus ucigaşul. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 13:39

Vezi și

Să îţi fie ruşine! 

Dă-te! Dă-te la o parte! 

Uşor! Calmaţi-vă! Calmaţi-vă! 

Este reacţia unui tată răpus de durere, care şi-a pierdut fata vara trecută după ce a fost înjunghiată de băiatul de 17 ani, fiu de poliţist, în Grădina Botanică. 

Pe acelaşi subiect

Criminalul! 

Nenorocitule, mi-ai omorât copilul! 

Închisoare pe viaţă!   

Familia, foştii colegi şi prieteni ai Melisei cer închisoare pe viaţă pentru elevul criminal

În faţa Tribunalului din Craiova, familia, foştii colegi şi prieteni ai Melisei au cerut închisoare pe viaţă pentru fostul elev la liceu militar care şi-a recunoscut crima. Marşul durerii a fost un omagiu pentru tânără, dar şi un mesaj pentru judecători.

- Închisoare pe viaţă! Închisoare pe viaţă!  

- Mă, fraţilor! Un criminal în România vine cu ceas la mână pe bulevard, mă! Nu are cătuşe, mă! Nici la mâini, nici la picioare! 

Ucigaşul adolescent, declaraţii halucinante în faţa magistraţilor

În spatele uşilor închise a avut loc, în această dimineaţă, a doua şedinţă în proces. Călăul care a răpus-o cu un cuţit de vânătoare pe fata de 14 ani şi l-a rănit pe Emi, prietenul acesteia, a avut declaraţii şocante în faţa magistraţilor.

Reporter: Este adevărat că a declarat că nu suporta să vadă oameni fericiţi?

Alexia Lungu, sora lui Melis: Da! Într-un fel, da, nu cu aceste cuvinte. Ce pot să îmi doresc. Dreptate nu există! Nu ne va aduce nimic linişte sufletească, nu ne va aduce fiica, sora, prietena înapoi. 

Emanuel, prietenul Melisei, faţă în faţă cu cel care l-a înjunghiat în Grădina Botanică

Emi, băiatul înjunghiat, a declarat că nu vrea să meargă la psiholog. A refuzat să facă acest pas. Băiatul a mai spus că instanţa să facă dreptate.

Reporter: Cum a fost astăzi? 

Emanuel Bădică, bunicul lui Emi: Din momentul în care a fost externat şi a venit acasă, primele seri le-a mai dormit o oră, două, dar a intrat în şoc post-traumatic. Nu doarme noaptea! 

Reporter: Cum a fost astăzi când l-a văzut pe cel care l-a atacat?

Emanuel Bădică, bunicul lui Emi: El se interiorizează, nu se exprimă, dar noi îl ştim, l-am crescut. Tremură şi ce e în mintea lui vă imaginaţi. 

Termenul de judecată în acest proces s-a amânat pentru 11 martie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Nenorocitule, mi-ai omorât copilul!" Lacrimi, urlete de durere și revoltă la procesul ucigașului Melisei. Mama fetei înjunghiate în Grădina Botanică din Craiova a leșinat în sala de judecată