Antena Meniu Search
x

A început procesul ucigaşului lui Melis. Familia cere pedeapsa maximă pentru tânărul de 17 ani, care a înjunghiat-o în Grădina Botanică din Craiova

A început procesul în cazul Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova. În timp ce atacatorul de 17 ani, elev la Liceul Militar, se afla în sala de judecată, afară, familia şi colegii adolescentei au ieşit în stradă. Oamenii cer pedeapsa maximă pentru tânărul care ar fi plecat de acasă hotărât să ucidă.

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 14:05

Vezi și

"Închisoare pe viaţă!" Asta au cerut, în lacrimi, familia şi prietenii îndureraţi ai Melisei, în faţa Tribunalului Dolj. În spatele uşilor închise, avea loc prima şedinţă din procesul în care este judecat criminalul din Grădina Botanică.

Rude: Ne e foarte greu, mai ales de sărbători. Gândiţi-vă, toată lumea poate sărbătorea Crăciunul, noi făceam colivă la fată. Un copil atât de cuminte să treacă prin momente atât de tragice. 

Apropiaţii Melisei: Încercăm să rezolvăm acest caz cumva prin a-i oferi o sentinţă mai dureroasă. Asta ne-a făcut şi el nouă şi merită.

Criminalul Melisei, fiu de poliţist şi elev la Liceul Militar

Pe acelaşi subiect

În urmă cu şapte luni, Melisa era în Grădina Botanică din Craiova cu iubitul său, Emi. Din senin, fata de 14 ani a fost atacată cu maceta de un necunoscut. Rănită grav, Melisa a reuşit să fugă şi să ceară ajutor la 112. Călăul a urmărit-o însă. Iubitul fetei a supravieţuit atacului, chiar dacă a luptat cu moartea timp de două săptămâni. Marşul durerii, la care au participat familia şi apropiaţii Melisei, a fost un omagiu pentru adolescentă, dar şi un mesaj pentru judecători.

Apropiaţii Melisei: Vrem ca acest criminal să-şi primească pedeapsa pe care o merită că nu doar a omorât această fetiţă, a măcelărit-o.

Fiu de poliţist şi elev la Liceul Militar, tânărul care i-a luat viaţa ar fi plecat de acasă hotărât să ucidă. Judecătorii trebuie să decidă la sfârşitul lunii februarie pedeapsa pe care o vor primi acesta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » A început procesul ucigaşului lui Melis. Familia cere pedeapsa maximă pentru tânărul de 17 ani, care a înjunghiat-o în Grădina Botanică din Craiova