Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patiserie din Constanţa, închisă din cauza neregulilor. Gândacii se plimbau pe mese, iar coca era ţinută lângă hainele de stradă ale angajaţilor (Foto)

Comisarii OPC au găsit gândaci la o patiserie din Constanţa. Totodată, angajaţii îşi ţineau hainele chiar lângă masa unde se prepara coca pentru produse.

de Redactia Observator

la 04.12.2017 , 18:39

O patiserie din municipiul Constanţa a fost închisă temporar de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi amendată cu 15.000 de lei, după ce echipele de control au găsit gândaci în unitate, dar şi alte nereguli.

Comisarii de la Protecţia Consumatorului au descoperit că din unitate lipsea cântarul, iar bunurile erau ţinute în condiţii improprii, astfel că lângă masa unde era coca se aflau obiecte de vestimentaţie, iar sacul cu făină era ţinut lângă butelie. Mai mult de atât, la momentul controlului au găsit şi gândaci prin încăpere.

Reprezentanta patiseriei le-a spus celor de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor că poate gândacii vin de afară, din curtea unităţii, precizând că ultima dezinsecţie/deratizare a fost făcută în urmă cu patru luni.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Patiserie din Constanţa, închisă din cauza neregulilor. Gândacii se plimbau pe mese, iar coca era ţinută lângă hainele de stradă ale angajaţilor (Foto)